dule0911 piše:Lep

Jel si ti menjao prednji kraj ili prethodni vlasnik? Lepo je uklopljen, mozda jos samo migavce da promenis u bele.
Menjao sam prednji kraj, ovaj mi izgleda bolje i od prvog i od poslednjeg stylinga (dao svoj i doplatio za ovaj).
Kolega ima zute pa cu menjati sa njim posto je njegov mondeo crveni pa i njemu odgovara

Ubacio sam tablet na doubledin (dual core, wifi, gps, dual sim, Internet - locator - 64GB).
CD-USB-Mp3 Sony sam izvukao u kasetu i zvuk sa tableta dolazi preko aux-a, a kontrolisem ga putem komandi na volanu (ako nekoga zanima samo Sony i Alpina imaju podrsku za daljinac bez konvertora).
Kljuc sam uspeo da prebacim iz starog kucista u novo.
Stakla zatamnjena lummar folijom 70%
Od mehanike zamenjeno skoro sve (ukljucujuci i plivajuci zamajac, svi spaneri zatezaci, remenice bregaste i servo pumpe, 8xnove gume i 4xalu felne jos jedan set)... Jos kad resim probleme (misteriozne) bice auto prva liga
Malo sam razocaran u Mondea, ranije sam imao Peugeot 306 1.9D nije isao nikako ali 6 god bez i jednog kvara.... Nadam se da cu resiti probleme jednom i da ce biti prava zverka.
Inace, na satu ima 169 000 KM, koliko je to stvarno nemam pojma.
Zelim jos da uradim sl:
Da stavim osvetljenje za zadnju klupu posto se ne vidi nista nocu
Da zamenim menjac sa 5b na 6b
Da ugradim tempomat
Da u NS - Pro Tuning uradim chip na 150 ks
Da stavim opruge na amortizere zadnjih vrata, tako da pritiskom na dugme na daljinskom moze da se otvori skroz da ne prljam ruke
Inace, zelim da pitam usput, da li neko zna...
Gde mogu da kupim opruge?
Da li neko ima iskustva sa Pro Tuning-om?
Da li menjac sa 6 brzina moze da se stavi na ovaj auto, umesto sadasnjeg sa 5? Stvarno mu fali jos jedna brzina, navikao sam da skrecem na raskrsnicama lagano u drugoj, a ovaj ne moze toliko lagano pa pocne da se davi... a i zbog potrosnje na autoputu