Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Mondeo mk3

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
Odgovori
n e d o
Poruka: 54
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:33h

Mondeo mk3

Poruka od n e d o » nedelja, 6. sep. 2009. u 17:44h

eh evo da napokon i ja postavim slike novog auta...u pitanju je mondeo mk3 2002 godina, 2.0...

Slika

Slika

Slika

miki023
Poruka: 1161
Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h

Re: Mondeo mk3

Poruka od miki023 » nedelja, 6. sep. 2009. u 19:32h

Lep auto samo jos neke felnice da nabacis.
Slika

n e d o

Poruka od n e d o » nedelja, 6. sep. 2009. u 19:34h

hehhe mislio sam ih uskoro kupovati,al nije mi se dalo....moram ga sutra voziti u servis...otisao mi alanser :-(

Iosis
VIP
Poruka: 8419
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » nedelja, 6. sep. 2009. u 19:51h

Kuda je otisao, ako nije daleko zovi ga vratit ce se. :P

Lijepo mu stoji crna boja, a jos bolje bi bilo sa nekim alu felnama ili bar neke lijepe ratkapne.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Goran Mond
Poruka: 287
Član foruma od: nedelja, 21. dec. 2008. u 13:30h
Kontakt:

Poruka od Goran Mond » nedelja, 6. sep. 2009. u 20:40h

Felne obavezno,ratkapne ako bas mora,ispitaj malo kod nekog maistora zasto je otisao anlaser,postoji mogucnost da malo zeza zamajac,pa onda anlaser ne moze da ukopca,imao sam taj problem na mom mondeu

n e d o

Poruka od n e d o » nedelja, 6. sep. 2009. u 21:25h

Goran Mond piše:Felne obavezno,ratkapne ako bas mora,ispitaj malo kod nekog maistora zasto je otisao anlaser,postoji mogucnost da malo zeza zamajac,pa onda anlaser ne moze da ukopca,imao sam taj problem na mom mondeu
pa sutra sam ga mislio voziti u ovlasteni servis da vide u cemu je problem...do tada mogu da ga upalim na najorginalniji nacin...na guranje heheheh.....a danas sam sa ocem pokusao da skinem alanser,ali je dosta usko i morao bih dosta stvari da mu skidam da dodjem do njega tako da smo odustali od toga....a felge...obavezno...imam u planu vec jedne...OZ

Dragomir
Oficijalni serviser
Oficijalni serviser
Poruka: 5503
Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h

Poruka od Dragomir » nedelja, 6. sep. 2009. u 21:29h

Skinuti alanser je veoma jednostavno za 5 minuta.Ponesi jedno 1500-2000 maraka sutra kada krenes u servis
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek

n e d o

Poruka od n e d o » nedelja, 6. sep. 2009. u 21:33h

rsdforddragomir piše:Skinuti alanser je veoma jednostavno za 5 minuta.Ponesi jedno 1500-2000 maraka sutra kada krenes u servis
hehhe jeste nekome ko se time bavi, a laicima nije bas...nema potreba da nosim tolike pare idem samo da vidim sta je u pitanju...btw prijatelj mi radi u servisu tako da cu znati sta je....a nisam znao bas da je toliko alanser u fordovom servisu....ili si to ofrlje napisao?

Dragomir
Oficijalni serviser
Oficijalni serviser

Poruka od Dragomir » nedelja, 6. sep. 2009. u 21:38h

Ti kao da neslusas ti imas problem sa zamajcem koji je prouzrokovao kvar alansera.Za pocetak neka skinu alanser i neka ga ociste od metalni opiljaka i neka podmazu kliznu osovinu po kojoj se krece bendiks i to ce da traje neko vreme.Jedino pravo resenje je zamena zamajca,seta kvacila,druk lagera i popoytrebi alansera e to kosta 1500-2000 maraka

n e d o

Poruka od n e d o » ponedeljak, 7. sep. 2009. u 15:49h

rsdforddragomir piše:Ti kao da neslusas ti imas problem sa zamajcem koji je prouzrokovao kvar alansera.Za pocetak neka skinu alanser i neka ga ociste od metalni opiljaka i neka podmazu kliznu osovinu po kojoj se krece bendiks i to ce da traje neko vreme.Jedino pravo resenje je zamena zamajca,seta kvacila,druk lagera i popoytrebi alansera e to kosta 1500-2000 maraka
eh ovako sada sam zvao ovlasteni fordov servis u sarajevu..cijena alansera je 450EUR, sa ugradnjom dodji mrvicu manje od 500EUR....tako onda da ovo sto si ti naveo da bi se trebalo sve zamjeniti...bogami dodje puuuno vise heheh...

Dragomir
Oficijalni serviser
Oficijalni serviser

Poruka od Dragomir » ponedeljak, 7. sep. 2009. u 20:25h

Ma ja resim to za manje para

Iosis
VIP
Poruka: 8419
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » ponedeljak, 7. sep. 2009. u 20:51h

Eto, ako ti je razlika u cjeni veca od troskova puta odes lijepo kod Dragomira da popravi Mondea. :D
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

fancy
Poruka: 2265
Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
Kontakt:

Poruka od fancy » utorak, 8. sep. 2009. u 11:26h

n e d o piše:
rsdforddragomir piše:Ti kao da neslusas ti imas problem sa zamajcem koji je prouzrokovao kvar alansera.Za pocetak neka skinu alanser i neka ga ociste od metalni opiljaka i neka podmazu kliznu osovinu po kojoj se krece bendiks i to ce da traje neko vreme.Jedino pravo resenje je zamena zamajca,seta kvacila,druk lagera i popoytrebi alansera e to kosta 1500-2000 maraka
eh ovako sada sam zvao ovlasteni fordov servis u sarajevu..cijena alansera je 450EUR, sa ugradnjom dodji mrvicu manje od 500EUR....tako onda da ovo sto si ti naveo da bi se trebalo sve zamjeniti...bogami dodje puuuno vise heheh...
Ti kao da odbijaš da pogledaš istini u oči :D
Gagi ti priča jedno, iz iskustva, a ti sve vreme furaš drugo na osnovu, citiram, poziva Fordovom servisu :)

Ne bih želeo da tumačim tuđe reči, ali mi se čini da samo zamena anlasera neće rešiti suštinu problema koji se javio na tvom automobilu.
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X

n e d o

Poruka od n e d o » utorak, 8. sep. 2009. u 15:58h

rsdforddragomir piše:Ma ja resim to za manje para
koliko bi kostalo da mi zamjenis sve sto si rekao da bi trebalo zamjeniti....ovo pitam jer u srbiji imam prijatelja koji bi mi isto radio,jer su ovdje djelovi skupi a nisu bas ni kvalitetni,a ovaj dobavlja odlicne djelove...
eh da...jesu li kvalitetni djelovi kod tebe....i btw odakle si da mogu izracunati troskove jos...:)))

n e d o

Poruka od n e d o » utorak, 8. sep. 2009. u 16:01h

fancy piše:
n e d o piše:
Ti kao da odbijaš da pogledaš istini u oči :D
Gagi ti priča jedno, iz iskustva, a ti sve vreme furaš drugo na osnovu, citiram, poziva Fordovom servisu :)

Ne bih želeo da tumačim tuđe reči, ali mi se čini da samo zamena anlasera neće rešiti suštinu problema koji se javio na tvom automobilu.
razumijem ja to...ali taj poziv fordovom servisu bio je cisto informativni,da saznam za cijene djelova i sl...ovdje u sarajevu ima jedan vrhunski majstor za fordove,ali mu je problem sto hoce da te opali po usima....meni se desilo na proslom fordu da sam mu odvezao auto na zamjenu zupcastog remena...ispostavilo se na kraju u novom sadu da nije to ni dotakao...vec samo uzeo novac...

Neša
VIP
Poruka: 5041
Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h

Poruka od Neša » sreda, 9. sep. 2009. u 16:18h

Cemu toliko nepoverenje ? Svi kazemo idi kod Dragomira,ti pominjes neke "vrhunske" majstore...
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v

n e d o

Poruka od n e d o » četvrtak, 10. sep. 2009. u 18:42h

neskopk piše:Cemu toliko nepoverenje ? Svi kazemo idi kod Dragomira,ti pominjes neke "vrhunske" majstore...
heheh nije to ne povjerenje...nego ja mozda zivim u drugoj republici...al eto dogovorio sam se sa njim nesto...

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“