Inače 2007. je godište i iz uvoza je, tako da kilometraže nisam ni gledao u smislu da to bude presudno već stanje u kakvom su doveženi. Bitno mi je bilo da limarijski bude u perfektnom stanju jer dosta sam ih nalazio sa korozijom najčešće u zadnjem delu!? Tražio sam u prvom planu sive metalik boje ali nijedan nije bio bez korozije, gledao sam i 2005. i 2006. godište. Ovaj moj je teget plava i nije metalik i bio mi je u rezervi ako baš ne nadjem ono što tražim, ali ispao je jedini perfektan limarijski i sa trapom tako da se sad ne kajem uopšte!
Motor je 1.6 TDCi, 90 ks što je za moje potrebe sasvim dovoljno i evo posle deset dana odradio sam veliki i mali servis i pride zamenio prednje diskove sa pločicama. Ako je verovati dijagnostici od grešaka je imao zbog "mrtvog" akumulatora pad napona pa su se pokazale greške na svetlu u kabini, podizači prozora itd...ali sve je u ispravnom stanju i sad sa drugim akumul. tih grešaka nema. I bila je greška da EGR ventil ima slabiji protok što mislim da može da bude jer je od rada u mestu začadjavio tako da kada sam ga malo "produvao" te greške više nema.
Enterijer je izuzetno očuvan, sedišta nisu ni malo oštećena, nigde nema ogrebotina na tabli, tapacirunzima, plasike u gepeku i sam taj prostor kao da nije korišćen?! Baš sam zadovoljan kvalitetom plastike, dugmića i komandi. Volan je u perfektnom stanju kao i ručica menjača.
Jedino što mi se ne svidja su točkovi 16" ali su gume u super stanju Pireli (letnje) iz 12. nedelje 2011. pa ću ih voziti još 2 sezone sigurno. Za zimu ću nadam se kupiti neke 15" felne i zimske gume!
Od opreme ima svetla za maglu, tonirana stakla, naslon za ruku, komande za radio iza volana, putni računar, električne retrovizore, podizače prozora (samo napred), vozačko sedište podesivo po visini, volan podesiv po visini i dubini a skoro sam provalio i da može težina volana da se podesi - comfort, standard i sport. ABS, AC klima i fabrički radio se podrazumeva...
Prvom prilikom idem do auto pijace da kupim radkapne, ključ za točkove, patosnice i možda presvlake (šiju po modelu) i još neke sitnice...