U pitanju je 2.0 TDci motor sa 136 konja, Ghia oprema.
Od opreme - senzori za kišu i svetla(koji nemam ni pojma koji će mi moj), tempomat(hvala do poda onome ko ga izmisli), 6CD Sony Mp3 Charger, naslon za ruku sa 2 nezavisna pretinca, el. retrovizori + grejanje istih, el. podizači svih prozora, Ford krovni nosači... Ako sam nešto zaboravio, dopisaću kasnije.
Auto definitivno nije normalan kako ide, malo jači gas i u drugoj se potpisuje bez blama

Za sada nemam nešto mnogo slika, danas sam uspeo da ga nabrzaka ispuškiram jer je bio kaljav do krova. U sredu mu sleduje veliki servis i sređivanje nekih sitnih(kako se barem nadam) kvarova, detaljno pranje spolja i iznutra - onda ću da ga pošteno isfotkam.
Fali mu ona pregrada na nebu kod suvozača(gde je ogledalo), velika polica ispod šoferke ne leži dobro pa se trese u vožnji - što ume ozbiljno da iritira. Zavesice u zadnjim vratima je kralj očigledno držao par meseci izvučene pa je oslabio navoj - i onda nisu htele da se vrate do kraja. Ostavio sam ih tako i posle sat-dva su se uvukle u ležište. Više ih neću ni vaditi, ionako sam mislio da odradim potamnjivanje stakala.
Fali mi radio-antena.
Od stvari za srediti koje su meni kao auto laiku vidljive, tu je na prvom mestu limarija. Crna boja, kao najnezahvalnija po tom pitanju, ističe sve sitne i krupnije ogrebotine ovog auta, a neke od njih možete videti na slikama:

Takođe su mi i svetla "mutna", deluje kao da su iznutra nečim umazana:

Kako da sredim farbu, da li je pametnije odvesti nekome da to krpi ili bi možda presvlačenje folijom određene boje bilo bolje rešenje?
Kako da sredim ova svetla?