Presao je oko 430 000 km, predhodni vlasnik je bio trgovacki putnik, ali je auto redovno odrzavan, uradjena puna generalna pre 50 000 km, motor je perfektan, ne trosi bukvalno ni kap ulja. Limarija je sredjena pre 2 meseca, tako da je sad ko bombona. Kod mene je skoro 3 godine, to je moj prvi FORD i posle dva stojadina sam vise nego zadovoljan, sto i nije neko cudo.

Ne mogu da se nacudim koliko je motor , koji je tako mali,toliko izdrzljiv, kao malo magare, pogotovo sto je to karavan, tovaren je nemilosrdno bezbroj puta, vuce i ide bez grejanja i zamaranja. Potrosnja mu je leti oko 8 lit. plina, a zimi ne prelazi 9. Mislim da je za nas obicne smrtnike koji ne jure i ne zure, a ni novcanik nije bas debeo , ovakav auto prava stvar. Jedino sto mi fali je snaga kada treba obici neki sleper. To se posebno oseti kad nas ima troje , cetvoro u kolima, kad sam sam je sasvim ok.
Slike su od predprosle godine sa starim tablicama i ne sredjenom limarijom, kad ga budem oprao i slikao bice novih. Toliko za sad, ziveo

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us[/img]