Dovezen iz Italije, 2500 evropskih novčanica + registracija. Evo par slika, pre ikakvog pranja i ulepšavanja:

2 dana ga testiram, autoput i grad. Uspeo sam da mu nabijem potrošnju oko 8,2l. Problem mi je što mi je ovo prvi dizelaš, nisam se još navikao na dizelaško menjanje brzina pa često ulećem u 3000+ obrtaja.
Servis mu nisam uspeo uraditi jer je dan pre preuzimanja moj majstor otišao na odmor. Dogovor je bio da sačekam 10 dana da se vrati, ali ću to najverovatnije da skratim - čuo sam pohvale za još jednog pa ću da odem već za dan ili dva.
Auto u vožnji deluje utegnuto i očuvano. Enterijer je dobar, nema ništa uništeno/slomljeno, par delova je naprosto pohabano. Jedino mi nije jasno ono kod suvozačevih vrata, zašto dole fali deo tapacirunga - kao da je isečen?!
Spolja je dobar, par manjih ogrebotina ali nigde vidljivih tragova farbanja/udaranja. Sedišta su jako dobra, to me je baš iznenadilo: imam preko 100kg i prezadovoljan sam čvrstinom i udobnošću.
Problemi koje sam do sada primetio:
- gepek se ne otvara prekidačem na tabli, mora ključem
- kada dam kontakt ne svetle sve lampice na tabli: npr ne radi mi lampica koja signalizira da su uključena svetla. Ima gore slika kako tabla izgleda kada dam kontakt, ako neko može da mi pomogne i kaže mi koje mi još lampice ne rade...
- imam problem sa radiom. Fabrički je, kada sam uzeo auto probao sam ga i radio je. U vožnji sam primetio da se povremeno javljaju smetnje, nebitno koja stanica je puštena: počne da šušti pa se vrati na normalu. Juče sam ubacio CD da probam, radi kao zmaj(kao i komande na volanu). CD je tandrkao par sati bez problema - ali od tada radio više ne fercera, ne može da uhvati ni jednu stanicu. Gde može biti prekid/problem, šta da pogledam pre nego se zaputim kod električara?
- može li se nekako prepraviti prekidač za struju, tako da ne moram svaki put da palim i gasim svetla. Da ne gori pozicija ako ih ostavim uključena a ugasim auto, a sa druge strane - da ne moram da ih uključujem svaki put kad upalim auto?