Ne vidja se tako cesto na nasim ulicam ovaj model sa ovim motorom, pa bih voleo da cujem neke komentare i tako to.
Rado cu odgovoriti na sva pitanja.

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
U Kragujevcu. Naravno da guzve nisu kao u Bg-u, al nisu ni naivne u spicu.sibi piše:U kom gradu trosi 12l? U beogradu niko nije uspeo da skine ispod 17 benzina. A plina moze da bude samo vise koliko se ja razumem. Na otvorenom moze da bude 10l plina na 90km/h. Al vozi ga 90 na auto putu.Dane_kg piše:trosi 10 l plina na otvorenom, u gradu oko 12, 13, sto i nije tako strasno za tu masu i kubikazu, iskreno.
Po strani ovo za potrosnju auto izgleda ekstra ocuvan. Cak i fabricki cass extra!!!
2.0 je ok za njega ali 2.9 je prava mera. Nek te dugo sluzi, ako ti zatreba neka pomoc ili savet oko motora ili elektrike vici.
P.S.
Markedjani vidi ne visi mu branik
Smajli, znam da imaju!!!sibi piše:Fabricke bele imaju svi restilizovani.
A registracija......
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Referenca mi je benzin, i skoro da se ne oseca razlika. Tocim ja plin, a pumpadzija kaze "Ovo trom auto?". Kao uspomenu sam mu ostavio potpis od 2-3 metra, na plinu naravno. Ide ko mecava.911s [SK] piše:Možda mu je plin najstrašnije zavrnut? :|
Jesi li probao neki drugi Scorpio sa 2.8 ili 2.9 motorom, kako to ide u odnosu na tvoj?
Jeste. Ako se proda, proda. Caletu fale neke pare, pa mu je najlakse da se odrekne Forda. Jbg.sibi piše:Jel ovo tvoj auto?
http://www.autopijac.com/automobili/For ... 40365.html