sasa_f1 piše:
Ovako, sta je sve u planu:
-Farbanje zadnjeg branika
-Opruge
-Lip
-Rucica menjaca
-Prednja maska
I ono sto mislim da cu uraditi a mnogi se nece sloziti - Lajsne i brave u boju auta. "Pragove" NE.
Sto znaci da ce onda imati crni lip, pragove crne, i donji deo zadnjeg branika crn. Bice kompletan.
Danas nesto gledam,i naletim na ovo. E pa ovako...
Opruge - uradjeno
Rucica - uradjeno (fala Macaneliju)
Prednja maska - uradjeno (hvala Robiju i Misketu)
Lip - odustao
I posto sam sad napravio jedno beskorisno vozilo, cekam sneg i on ide pod ceradu.
Do proleca cu se pobrinuti za:
- Chip
- Xenon farove
- Farbanje zadnjeg branika i svih crnih plastika na autu
Hvala tebi za masku, valjda ja tebi treba da zahvalim.
I da, srecno sa planovima. Ako mogu da pomognem...tu sam,
Ne znam gde bih postavio ovo pitanje, tako da cu ovde.
Jos od ranije imam jedan cudan problem. Kad god hocu iz starta da "potpisem" ili na vlaznom kolovozu zategnem auto prvom, cim tockovi proklizaju kao da pocnu da skacu. (takav je osecaj unutra) Kao da sam uleteo u 3-4 rupe za redom velikom brzinom. U cemu je problem?
sasa_f1 piše:Ne znam gde bih postavio ovo pitanje, tako da cu ovde.
Jos od ranije imam jedan cudan problem. Kad god hocu iz starta da "potpisem" ili na vlaznom kolovozu zategnem auto prvom, cim tockovi proklizaju kao da pocnu da skacu. (takav je osecaj unutra) Kao da sam uleteo u 3-4 rupe za redom velikom brzinom. U cemu je problem?
Odradi bre te amorte kako bog zapoveda i više nema skakanja.
Ovo ti pričam iz iskustva.
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Porukaod peca » ponedeljak, 7. jan. 2013. u 13:29h
A onda pravac Bataja.
I ja planiram ove moje da čačkam još malo.
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf