-što reče kubura, daleko bolje od bilo kakvih ratkapni. Nego,ja da sam na tvom mestu, osposobio bi i benziski deo priče (ako ne radi). U stvari, vidi prvo da li nije veliki izdatak (K zna da ujede za džep).Ta cevka od glave do usisa će stalno da ebava zbog centralne dizne pl. uredjaja(originalno sada ispada duže nego što treba). Sve mi se čini, da ne bih mogao tek tako da "batalim" ono što mu je fabrika dala i da vozim samo na plin. Pored onoga što si napisao od radova na limariji, vidi prvom prilikom da pretreseš "džepove" iza motornog prostora (gde je kutija sa osiguračima i sa druge strane), jer tu zna gadno da se "izotvara".
Ja se nisam mogao snaći za semering razvodnika (do duše, nisam tada bio član ovog foruma

) ,te sam išao u Indjiju gde mi ljudi napraviše. Još uvek dihtuje. Meni je toliko počeo da pušta, da je na kraju počeo da masti ruku i kapu.
Ako već voziš na plin, struja ti uvek mora biti u dobrom stanju. Lošiju kapu,ruku,svećice kablove....itd... na benzinu će nekako i da "proguta" , na plinu ne.
Inače, obožavam taj model ....