Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

jos jedna petica...

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
japanac
Poruka: 232
Član foruma od: četvrtak, 2. dec. 2010. u 20:46h

Re: jos jedna petica...

Poruka od japanac » četvrtak, 2. jun 2011. u 23:49h

stigle tablice,danas sam se ceo dan vozikao bez veze sa zenom i decurlijom...
jos ne mogu da verujem da je sve gotovo...naravno ima tu jos puno posla da bi to bilo kako sam ja zamislio,ali polako,sledece je da kupim znakove,,Ford,,za napred i pozadi,necu nista staro da vracam i lepim kojecime...celicne felne za zimski komplet, nove patosnice,itd,itd...

stefan milanov
Poruka: 798
Član foruma od: subota, 2. apr. 2011. u 17:23h

Poruka od stefan milanov » nedelja, 27. nov. 2011. u 21:35h

bravo japanac.. s moje strane pohvale za tvoj rad i jedna mala kritika- previse malih parcica lima. kao sto je van napisao ako nemozes bez sablona da skrojis lim uradis to prvo od kartona pa preneses nalim. mnogo lepse izgleda kad zakrpa ide iz jednog dela umesti tri ili cetiri manja jedan pored drugog.sto se tice zavarivanja-samo tako nastavi i neobaziri se na kojekakve teorije u disanju lima o narusivanju njegove strukture i sl, pogotovu kad varis sa co2 aparatom. pici tacku do tacke da vodu ne propusta i bez brige. takodje nevideh slike kako je sve izgledalo kad je zavrsena limarija iznutra..ili sam ih promasio negde?
svaka cast.... pozzzz

japanac
Poruka: 232
Član foruma od: četvrtak, 2. dec. 2010. u 20:46h

Poruka od japanac » ponedeljak, 28. nov. 2011. u 20:42h

nisam siguran da li imam slike kad smo duvali zastitu,al potrazicu...
pa radio se puna 3 meseca,sto se tice tog dela odradjen je maksimalno,samo mi je zao sto sam dekintirao pa ga nisam u komori ospricao,ali dobro...cinjenica je da nijedan majstor nece tako raditi auto,jednostavno mu se ne isplati,mnogo kosta i mnogo traje,ali kad radis za sebe auto to je druga prica
kad smo isekli rubove nasli smo 3 prethodna ruba varena sistemom trci trci pa var,a radionica se nije videla od prasine koliko je bio nagitovan,trebalo je to sve dovesti u red veruj mi...pa jos i ona tepsija za akumulator,zice na sve strane,struja,odmah pored soferka,a tesno kao u s..ku...deo oko cepa rexervara je nastavljan,uzeo sam od neke fieste,a ko primeti ista dacu mu sta hoce, uglavnom ako se pazi skoro da ne treba gitovati.
kroz svaki prag sam izbusio preko 100 rupa i tako je spajan za medjuprag i unutrasnji prag,stim da je dodano ojacanje na mestima gde se auto podize...mislim stvarno sam se trudio da sve ispostujem svaki deo koji je obrusen do metala je odlezao 24h pod antirostom,e sad cujem da imaju neki daleko bolji premazi za rdju al ajde...
kad sam sve zavrsio i poceo sastavljanje sve sto mi se cinilo lose odmah je zamenjeno,kojekakve plastikice,zabice,dzekovi od struje,tako da je i sastavljanje potrajalo,da ne pricam posle 3 meseca pogubi se cudo stvari,ili zaboravis gde je sta bilo i kako je stajalo...e one gume sto idu u vrata na sta se oslanja staklo,jedva sam to namestio,definitivno to vise nikad necu dirati...odmah kupio nove farove stari bili nekako ofucani..sve u svemu posle cele te gimnastike cim sam zavrsio sa sastavljanjem pukne mi crevo od serva,to sam nosio na pertlovanje al dok sam skinuo to crevo i vratio 3 puta se porodis...posle toga auto se svakodnevno drlja i jajci,i da kucnem ni stuc,necu da ga ureknem al stvarno mi ne pravi ama bas nikakve probleme,trebam negde da mu iskopam kuglu za rucicu menjaca,sem toga je tip top!!!

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“