Ovde se dugo ništa nije dugo pisalo, pa da malo skinemo prašinu.
Pošto dosta vremena provodim u okolini Prokuplja gde su loši putevi, a i dosta se pije, pijani traktorista me oterao sa asfalta pa mi je još 2022 počeo 1 prednji amortizer da vlaži da bi na kraju zbog blagog lupkanja koje me nerviralo zamenio oba prednja amorta marke Bilstein i šoljama marke Lemforder.
Pored početnog tehničkog prošao sam još dva i na oba pao prvi put

Prvi put nije mi radila sijalica levog migavca tj ispala iz ležišta i odmah vraćena na mesto i na traku pa je sve završeno. Drugi put rak rana zadnja maglenka nije radila iako je promenjen i fasung ali jednostavno zadnji točkovi nabacuju dosta vodei blata pa se zadržava vlaga te kontakti oksidiraju i rdjaju pa povremeno gubi kontakt. Promrdan kontakt, iako je sve provereno dan ranije i radilo najnormalnije, a posle 2 minuta opet prošao.
U medjuvremenu uradjen još jedan mali servis a sledeće nedelje ide još jedan.
Pošto se čulo blago lupkanje otkriveno da je kugla počela da zeza. Iako su me ubedjivali u servisu da će original da traje duže od nove zamenske nisam više mogao slušam to lupkanje jer je u put u selu krpa na zakrpu, a
ovde u BGD-u na nešto manaje od 3,5 mk imam celih 19 ležećih policajaca, tako da je i to zamenjeno pa makar i češće menjao.
Što reče Drug PredCednik čelava mu keva ko ne uradi nešto ovako:
a da bude zanimljivije, noćas je i nekom komšiji oćelavila keva:
Za sve ovo vreme auto se vozi pun gas i prosečna potrošnja koju posebno vodim je izmedju 5,9 i 6 litara na 100km.
za sada toliko.