Da nisam dosao na vreme zajebo bi on nesto, nasao sam mu burgiju za punktove a gospodin je krenuo da skida obicnom pa je sve to hteo sa elektro aparatom pa mu dadoh co2,
Ko je radi dobro je ispalo
Nasao sam ja vec co2 aparat drugde, trebalo je da dodje covek da mi zavari da se ne zajebavam ja. Ali kad si se vec ponudio, kako da odbijemFiestaBG87 piše: ↑petak, 23. jun 2023. u 10:47hEto ti ga sad, izbegao sam ovo kasapljenje i opet me doceka al na drugi način
Da nisam dosao na vreme zajebo bi on nesto, nasao sam mu burgiju za punktove a gospodin je krenuo da skida obicnom pa je sve to hteo sa elektro aparatom pa mu dadoh co2,
Ko je radi dobro je ispalo![]()
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
FM III piše:Vidim ja koliko ste obojca zainteresovani za školu kada visite ovde na forumu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
FM III piše:Vidim ja koliko ste obojca zainteresovani za školu kada visite ovde na forumu
Za daily ima mondeaSharpshooter piše: ↑ponedeljak, 9. jun 2025. u 17:33hAko je već ST bio udaran, krpljen i truo je ozbiljno, zar ti nije lakše druga školjka zdrava da se uzme i prepakuješ ST u nju.
Verujem da broj šasije može da se "prebaci" stručno.
Oba da radiš da budu top je totalno suludo, pogotovu zato što su skoro pa isti automobili. Bolje jedan uradi full, drugi mehanički sredi dovoljno da može kao daily.
Ima jos par stvari koje su na listi zelja, bice i toMikkoHirvonen WRC piše: ↑ponedeljak, 9. jun 2025. u 17:48hМислим да ти и Енглези завиде на магацину делова за мк1, на идејама, плановима и лудачкој вољи коју нико нема.![]()
Neeeka, nekaaa