sem toga nice

milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Gledam slike i taman kontam da to napišem, kad ono imenjak preteče. Cvrc.BokiRS piše:Hehe, sad cemo te zezati da ti je prenizak auto
Visina kola pre i posle.Dusan64 piše:Stvarno mnogo otisao dole... Daj neke slike pre i posle..
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
sasa_f1 piše:Vec mi padaju neke ideje na pamet,tipa beli migavci,mozda malo spustanja
sasa_f1 piše:a ako budem imao srece da spustim ovo cudo
dax92 piše:Ali i dalje stojim iza toga da moram da ti dupe pomeram zbog visine kola.![]()
totti piše:Možda je auto korišćen za šverc goriva, pa je zato podignut?
[quote="BokiRS"Jos samo da ga spustis na razumnu visinu i bice bas extra.[/quote]dax92 piše:Ma da mi to koljemo...Krivo mi sto nisam imao brusilicu kod kuce, pa da sredimo i visinu pozadi.
Al' dobro, drugi put.
Markedjani piše:još samo malo da čučne i ja tu više ništa ne bi dir'o
kubura16v piše:U patos sa njim bre,sta ne bih spustao!
knez91 piše:Kada sam pre neki dan video jednog focusa koji je mnogo nizi od ovoga, moj glas je definitivno da ide dole i to podosta
BokiRS piše:eto, jos da ga spustis i pravi auto
BokiRS piše:Pa kad imas opruge od Tranzita![]()
BokiRS piše:E jos da ga spustis i to je to
sasa_f1 piše:Sledi napad na opruge...![]()
BokiRS piše:Jos samo spustanje i bice bas extra
macaneli piše:nema od njega leba,ako ga bude chipovao kao sto ga spusta,nacekacemo se mi i to doobroo
Ono sto ja imam da kazem na ovo -Markedjani piše:Sinovac... skupljaj pare za krštene opruge i ne filozofiraj mnogo.
E sad... Vidim da, jedini koji me razume ovde je Kubura.totti piše:Više ne možeš da zavučeš glavu izmedju ruba i točka i pregledaš trap bez kanala ili dizalice...
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
jel ovo ostavljeno da svako protumaci kako hoce?dax92 piše: A kad budes Jelenu seo pozadi, poceces i pozadi da cepas.![]()