Evo ti malo još napari oči
Ofarban i danas se montira i Y se radi
Njegov i boškov, mrtva trka...
Meni ovo liči na OEM Titanium S lip.duratecHE piše: ↑četvrtak, 8. sep. 2022. u 23:44hJedna možda korisna info oko seta kvacila…
Valeo set ide samo na fabricki Luk, posto je meni bio sachs- morao sam ga zameniti u radnji.
Remontovan zamajac koji su ugradili ovi u NS na placu je bio hit iznenadjenje za sve prisutne( majstor, drug i ja)
Insistirao sam da vidim kakav je i bio spreman da uzmem i njega novog- kad ono medjutim… Ne znam gde je remontovan ali ono je apsolutno kao nova stvar. Majstor izvadi iz kutije neki nov set za dci - taj nov zamajac ne ugradjivan ima luft axial.
Kako god, i kvačilo je novo sada. U nekoj sledećoj poseti servisu zamenicu i nosač motora ( do kaiša) i ti e to, postace dosadno- može se prodaje
Da, ugledam na KP neki cool lip za prednji branik, porucim i ono stigne neki drugi… kaže čovek vrati, Al neka ga
Kamenje sam imao, ne dolazi uz Lip u paketu.
Namontiracu ga ipak kada budem radio završetak auspuha.
Opasno me nervira onako savijen nadole… napravimo nešto kulturno a lepo…
Inače posle exorcizma i remapa totalno drugi auto, ima gasa, potrošnja
Sent from my iPhone using Tapatalk
bo. piše: ↑petak, 9. sep. 2022. u 12:09hMeni ovo liči na OEM Titanium S lip.duratecHE piše: ↑četvrtak, 8. sep. 2022. u 23:44hJedna možda korisna info oko seta kvacila…
Valeo set ide samo na fabricki Luk, posto je meni bio sachs- morao sam ga zameniti u radnji.
Remontovan zamajac koji su ugradili ovi u NS na placu je bio hit iznenadjenje za sve prisutne( majstor, drug i ja)
Insistirao sam da vidim kakav je i bio spreman da uzmem i njega novog- kad ono medjutim… Ne znam gde je remontovan ali ono je apsolutno kao nova stvar. Majstor izvadi iz kutije neki nov set za dci - taj nov zamajac ne ugradjivan ima luft axial.
Kako god, i kvačilo je novo sada. U nekoj sledećoj poseti servisu zamenicu i nosač motora ( do kaiša) i ti e to, postace dosadno- može se prodaje
Da, ugledam na KP neki cool lip za prednji branik, porucim i ono stigne neki drugi… kaže čovek vrati, Al neka ga
Kamenje sam imao, ne dolazi uz Lip u paketu.
Namontiracu ga ipak kada budem radio završetak auspuha.
Opasno me nervira onako savijen nadole… napravimo nešto kulturno a lepo…
Inače posle exorcizma i remapa totalno drugi auto, ima gasa, potrošnja
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da njega staviš, treba zamjeniti donju masku sa maskom od TitS opreme - donji dio je isturen van da zakači lip.
Evo slika:
Inače taj lip sam platio 200 eura, možda i koji euro više, ne sjećam se više.
Javi se za 18Y Felne, dogovorićemo se
Nije jošmacaneli piše:To se jos kotrlja??Ja mislio pod presom zavrsio.....