A da nam ne bude dosadno danas, ponukan Fastovim uspjehom i aktivacijum cruise control-a našao, na jedvite jade volan, i poučen njegovim DIY, aktivirao cruise control na Kuharici.
Porukaod FM III » nedelja, 14. okt. 2018. u 21:51h
Ja čekam da izvršiš još neke promene da dam komentar
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021 NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021 NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Ovaj sljedeci upgrade je davno bio u planu, ali posto je dosla neodgovarajuca, morala se vratiti i cekati nova.
Napokon je dosla, i ja sam kuci tako da se prionulo postavljanju iste.
Naravno, sve se testiralo prije konacne montaze.
Par slika:
I gotov proizvod:
Znam da je druga boja, ali nije bilo mogucnosti narucivanja iste, to cemo pokusati nekako rijesiti.
Sad jos samo kameru spojiti i to je to.
Podrzava sve funkcije na volanu, i ima jos puno opcija, ali otom potom, igrati cemo se.
Porukaod Enio » ponedeljak, 20. jan. 2020. u 18:47h
Evo ovo sam narucio, i bitno mi je bilo da salju kablove za pre FL.
Sve do sad sto sam nasao, nitko nije imao te kablove, samo za FL fiestu, ovi imaju i jedno i drugo
A danas Kuharica bila na redovnom godisnjem servisu, i operacija uspjela, pacijen zivahan
Kako mi je nesto lupalo pri prelasku preko rupa ili neravnina ili lezecih policajaca, decki su otkrili da su gumice balans stange, to, svi filteri i diskovi i plcice te ulje je promijenjeno.
Sad me ceka zamjena plinske boce, jer je auto staro 10 god, i produzenje atesta za plin.
Servisiran plin i BRC ovlasteni serviser je promijenio bocu i odradio mi je svu papirologiju, znaci ustedio mi je vozikanje i trazenje parkinga i voznju od saltera do saltera. Usput sam napravio i servis te zamjenio kablove jer mi je auto trokiralo u 4. i 5. brzini na izmedu 1900-2100 okretaja.
Ali se ovih dana i ugradilo par stvari, te osposobilo isto tako nesto.
Prvo su na red dosli LED dynamic zmigavci. Sama procedura postavljanja je laka, ali mi je malo duze trajala jer je hladno i pazljivo sam skidao poklopce retrovizora jer sam se bojao da kopce ne puknu. Aco, hvala na usluzi.
Evo dva snimka
Nakon toga je bila ugradnja ST stop svjetala. Hvala fastu na iscrpnom izvjescu kako spojiti bez rezanja.
Uzivo sve izgleda jos i bolje
I aktiviralo se ambient light u konzoli:
Hvala Danijelu na svesrdnoj pomoci danas. Bilo je ugodno radno druzenje
Idemo dalje
Poslednja izmena: Enio, na dan nedelja, 26. jan. 2020. u 19:42h. Ukupno izmenjeno 1 put.