Ma apsurdno je i pomisljati uopste na tako nesto u smislu zarade. Nije ona na to ni mislila nego je rekla u kontekstu trud se isplati u smislu sutra ce biti auto extra(barem nama

)
E ovo je ono sto ja nikome ne mogu da utuvim u glavu!
Mickey038 piše:
ako uzivas u tjuningu, stajlingu, modifikaciji (ili kako ga vec sve ne zovu) svog automobila... napred i navali. Svaki rad, materijal novac i sve ostalo nece biti bitno u poredjenju sa onim feeling-om da si uradila nesto svoje, unikatno. .
Mickey038 piše:Uvek je bolje poceti sa necim zdravim, pa sam u neku ruku saglasan sa Fancy-em da ste mozda mogli naci neku bolju osnovu za rad. Ali tu se namece pitanje koliko dugo bi ta potraga trajala i ako se krene sa logikom da se sakupi jos malo para za nesto bolje, uglavnom se zavrsi tako da entuzijazam spadne i postojeci novac se potrosi na nesto trece. A postoji opasnost i da se zavrsi sa sakupljanjem para u nedogled i stalnom razmisljanju da moze nesto jos bolje da se nadje.
Ja recimo nikada ne bih imao potrebu da nesto sto je izdravo prepravljam-unistavam kako god. Valjda i jeste poenta kupiti krsa,makar po meni, pa onda poceti od nicaga i zavrsiti sa svacim.Tada znas i sta si menjao i kako si menjao,da li je deo dobar,los, ne bitno...
Ja recimo ne bi nikada kupio primera radi ford ka 2001 koji je u extra stanju da bih ga ovako kasapio i seckao vec bi ga eventualno malcice ispicanisao i vozio bi se Ka covek