Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

*FORD KA*

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
fancy
Poruka: 2265
Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
Kontakt:

Re: *FORD KA*

Poruka od fancy » subota, 11. jul 2009. u 21:45h

IvKA piše:nadam se mnoooogoooo dobrommm oporavku mog KA :D jer je u odlicnim ru-KA-ma :D
Ovaj... ne nadaj se previše, ovo je KAtastrofa :S
I dalje mi nije jasno zašto niste sačekali malo, dodali još koji evro i kupili ljudski (pristojan, u dobrom stanju...) auto, pa makar i KA?
Ovako će cela jebada oko ovog krša da košta preskupo. Ono, ako će neko da potroši radne godine :D na ovome, alal vera, taj stvarno nema pametnijeg posla u životu lol
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X

Iosis
VIP
Poruka: 8419
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » subota, 11. jul 2009. u 22:47h

A onaj lim izmedju gepeka i rezervnog tocka, jel poguzvan ili se meni cini?
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Laki GSi
Poruka: 25
Član foruma od: utorak, 7. jul 2009. u 11:51h

Poruka od Laki GSi » nedelja, 12. jul 2009. u 00:27h

@fancy
Neka ide zivot...mladi smo pa ce mo malo i da se bavimo kao neki profesionalci ;) U principu mnogo je bolje imati sve lose pa kad krenes da ga radis da znas sta si sve uradio ,a ne kao kupis sve da bude do yaya i samo krene jedno po jedno. Mislim nerazume mene niko ali i ne treba ,bitno je da je meni lepo.

@Iosis
JEste zguzvan,zato je i truo kao tepsija jer je bio opaljen odpozadi a uradjen je kao nogama :S

IvKA
Poruka: 94
Član foruma od: utorak, 27. jan. 2009. u 12:14h

Poruka od IvKA » nedelja, 12. jul 2009. u 01:59h

ja imam odlican i ludacki tim iza sebe tako da se ne brinem 8) :D ... znam samo da ce TO sto su zamislili da ostvare... na kraju ce da bude :-| :-| :-| :-| :-| kad ga budem videla i necu skidati osmeh sa lica :D

Trud se isplati...i uvek treba biti optimista.. ma koliko bilo lose.. mislimo pozitivno ;)
Slika

Mickey038
VIP
Poruka: 1133
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h

Poruka od Mickey038 » ponedeljak, 13. jul 2009. u 12:09h

Sta god budes radila ok auta, nece ti se isplatiti.

Iz licnog iskustva znam da svaki ulozen dinar/evro u automobil je bio "bacen". Jedino sto sam dobio je bila licna satisfakcija. Zato ako radis auto da bi ga sutra prodala i zaradila na njemu... moj je savet: odustani sto pre.

Medjutim, ako uzivas u tjuningu, stajlingu, modifikaciji (ili kako ga vec sve ne zovu) svog automobila... napred i navali. Svaki rad, materijal novac i sve ostalo nece biti bitno u poredjenju sa onim feeling-om da si uradila nesto svoje, unikatno. Cak iako si "ukrala" neciju ideju, ipak ce to biti tvojih ruku delo pa sa pravom mozes da budes ponosna na sebe ili na svoj tim, jer koliko vidim nisi sama.

Uvek je bolje poceti sa necim zdravim, pa sam u neku ruku saglasan sa Fancy-em da ste mozda mogli naci neku bolju osnovu za rad. Ali tu se namece pitanje koliko dugo bi ta potraga trajala i ako se krene sa logikom da se sakupi jos malo para za nesto bolje, uglavnom se zavrsi tako da entuzijazam spadne i postojeci novac se potrosi na nesto trece. A postoji opasnost i da se zavrsi sa sakupljanjem para u nedogled i stalnom razmisljanju da moze nesto jos bolje da se nadje.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11519
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » ponedeljak, 13. jul 2009. u 19:06h

U potpunosti se slažem sa Mikijevim postom iznad. ;)
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

dule0911

 
Poruka: 13655
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » ponedeljak, 13. jul 2009. u 20:12h

Takodje, potpis.
Samo nastavite, ima KA da bude odlican na kraju :)
Fiesta!!

Laki GSi

Poruka od Laki GSi » ponedeljak, 13. jul 2009. u 21:15h

Ma apsurdno je i pomisljati uopste na tako nesto u smislu zarade. Nije ona na to ni mislila nego je rekla u kontekstu trud se isplati u smislu sutra ce biti auto extra(barem nama :D )

E ovo je ono sto ja nikome ne mogu da utuvim u glavu!
Mickey038 piše: ako uzivas u tjuningu, stajlingu, modifikaciji (ili kako ga vec sve ne zovu) svog automobila... napred i navali. Svaki rad, materijal novac i sve ostalo nece biti bitno u poredjenju sa onim feeling-om da si uradila nesto svoje, unikatno. .

Mickey038 piše:Uvek je bolje poceti sa necim zdravim, pa sam u neku ruku saglasan sa Fancy-em da ste mozda mogli naci neku bolju osnovu za rad. Ali tu se namece pitanje koliko dugo bi ta potraga trajala i ako se krene sa logikom da se sakupi jos malo para za nesto bolje, uglavnom se zavrsi tako da entuzijazam spadne i postojeci novac se potrosi na nesto trece. A postoji opasnost i da se zavrsi sa sakupljanjem para u nedogled i stalnom razmisljanju da moze nesto jos bolje da se nadje.
Ja recimo nikada ne bih imao potrebu da nesto sto je izdravo prepravljam-unistavam kako god. Valjda i jeste poenta kupiti krsa,makar po meni, pa onda poceti od nicaga i zavrsiti sa svacim.Tada znas i sta si menjao i kako si menjao,da li je deo dobar,los, ne bitno...
Ja recimo ne bi nikada kupio primera radi ford ka 2001 koji je u extra stanju da bih ga ovako kasapio i seckao vec bi ga eventualno malcice ispicanisao i vozio bi se Ka covek ;)

Scorpio 696
Poruka: 1371
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h

Poruka od Scorpio 696 » ponedeljak, 13. jul 2009. u 22:01h

Samo vi radite i ne obracajte paznju na sve komentare.
Sretno sa radovima,
ja sam sve to prosao sa mojom masinom, dobro ne sve jos tragam za 24v ali ostalo je sredjeno ni fabrika ga ne bi poznala.
Slika

Mickey038
VIP
Poruka: 1133
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h

Poruka od Mickey038 » utorak, 14. jul 2009. u 09:16h

Bas tako, ne obazirite se na komentare vec radite kako ste zamislili i kako smatrate da vam je lakse/bolje.

Dacu primer za moju konstataciju iz prethodnog posta: Ja bih pre kupio zdrava/novo krilo koje bih prepravljao po svom ukusu (prosirivao na primer) nego postojece (zardjalo) cistio, kitovao i petljao se sa njim. No ako ciscenje, kitovanje i ostale petljancije takodje predstavljaju uzitak u "izradi" svog ljubimca, onda podrzavam "akciju" u potpunosti.

Treba raditi ono sto volis u svakom pogledu.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.

Laki GSi

Poruka od Laki GSi » utorak, 14. jul 2009. u 18:06h

Pa pazi i ja bih pre kupio polovno a dobro krilo nego polovan a KAO dobar auto ;)
Nisu iste stvari,ipak je krilo nesto vidljivo ,a na autu kompletnom imas xy detalja koje prosto ne mozes odmah videti tako da...verovatno shvatas sta hocu da ti kazem.

Ma mi smo vec poceli ,a dusmani neka crknu :D

TBV
Poruka: 597
Član foruma od: sreda, 24. jun 2009. u 19:57h

Poruka od TBV » utorak, 14. jul 2009. u 20:59h

Samo tako nastavite :) I ja se slazem da sa krsom treba raditi,jer to je i umetnost citava uraditi kako treba a ne dobar auto i par gotovih plastika i to je to.. a za motor po meni nije bitno da li je fordov ili ne a ja bih tu najradije ubacio motor iz hajabuse pa da vi's kako bi to zujalo :) ali ne znam kako bi se to registrovalo a i kosta.. samo napred :)
No Turbo-no fun! No LPG! Slika

IvKA

Poruka od IvKA » sreda, 15. jul 2009. u 16:43h

e sad da se ja vratim na ono -ako hocu da prodam auto bolje da ga ne radim- u smislu zarade....

e odgovor na to je ... NEMAM ODGOVOR :D besmisleno je odgovoriti jer nisam ja preduzimac pa sad da ga popravimo i sve napravimo kako treba i onda ga prodam... nije u tome poJenta .. lepo je Laki objasnio..
znam kako je bilo sa GSi-jem... puno puno punoooooo truda i na kraju BRM Brrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D taj osecaj je diiiivan.. kad cujes kako zaurla onaj auto -nije ti dobro ...obozavam brzu voznju i to me opusta..kezi se Laki - kezim se ja :D

fora je bas napraviti poludeli KA... jedva cekam!!!!!!!! Bice to FLIP MODE :D
Mickey038 je napisao:
ako uzivas u tjuningu, stajlingu, modifikaciji (ili kako ga vec sve ne zovu) svog automobila... napred i navali. Svaki rad, materijal novac i sve ostalo nece biti bitno u poredjenju sa onim feeling-om da si uradila nesto svoje, unikatno. .
POTPUNO SE SLAZEM!!
Slika

fancy
Kontakt:

Poruka od fancy » sreda, 15. jul 2009. u 18:57h

IvKA piše:...obozavam brzu voznju i to me opusta..kezi se Laki - kezim se ja :D
Da podsetim: ;)
Laki GSi piše:...
Ona kad vozi vozi sa blokadom,a ja kad vozim vozim do blokade lol
Kezim se i ja lol

Laki GSi

Poruka od Laki GSi » sreda, 15. jul 2009. u 22:41h

lol lol lol lol lol

Joj covece iskrivismo se sada oboje ,hahahahaha
Koji si lik ,ne verujem lol

IvKA

Poruka od IvKA » četvrtak, 16. jul 2009. u 15:48h

@fancy
ko se poslednji kezi :D :D :D----------------- najvise se iskezi :D lol lol lol lol
a to cu biti ja kad budem videla auto - ima da bude :-| :D :-| :D :-| :D :-| :D :-| :-| :-| :-| :D
Slika

darkony
Poruka: 46
Član foruma od: nedelja, 17. maj 2009. u 19:45h

Poruka od darkony » četvrtak, 16. jul 2009. u 19:50h

Narandzasta sa kombinacijom crne je skroz ok,jos da stavis neke felnice i auto ima da bude kao lutka ;)

fancy
Kontakt:

Poruka od fancy » četvrtak, 16. jul 2009. u 23:41h

IvKA piše:@fancy
ko se poslednji kezi :D :D :D----------------- najvise se iskezi :D lol lol lol lol
a to cu biti ja kad budem videla auto - ima da bude :-| :D :-| :D :-| :D :-| :D :-| :-| :-| :-| :D
Ajd, ostavljam vas da se kezite, palim ujutru na more... uradite nešto pametno od auta, imate 3-4 nedelje dok se ne vratim i pitam za slike ;)

8)

Laki GSi

Poruka od Laki GSi » petak, 17. jul 2009. u 13:31h

Kad se vratis bice zanimljivo za videti po nesto ali kada se ja vratim s'moreta e tek onda ce biti nesto onako konkretno :D

Laki GSi

Poruka od Laki GSi » subota, 18. jul 2009. u 12:45h

:-| !?!? :S

IvKA

Poruka od IvKA » nedelja, 19. jul 2009. u 17:32h

blago vama svima.. idete negde.....ali dobro..polako kad se iskezim na kraju..to nece imai cenu.... :D :D :D :D :D :D :D bice mi tesko bez moje muske polovine i podrske .. ali nadam se da ce to brzo proci..... :-(

Laki GSi piše: :-| !?!? :S
Laki brate sta bi ovo ?
Slika

dule0911

 
Poruka: 13655
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » nedelja, 19. jul 2009. u 19:46h

IvKA piše:
Laki GSi piše: :-| !?!? :S
Laki brate sta bi ovo ?
Ovo je bio njegov odgovor na reply koji je napravio bot, koji je naravno kasnije obrisan :)
Fiesta!!

IvKA

Poruka od IvKA » nedelja, 19. jul 2009. u 21:17h

kad pre??? ja nisam videla
Slika

Stefan148

 
Poruka: 2433
Član foruma od: sreda, 22. okt. 2008. u 12:02h
Kontakt:

Poruka od Stefan148 » nedelja, 19. jul 2009. u 21:18h

zato sto obavljamo posao kako treba xixixixixix
Slika

IvKA

Poruka od IvKA » sreda, 29. jul 2009. u 10:03h

evo maleno obavestenje sto se tice mog auta...
Polovina auto koja je stigla pre neki dan iz (valjda) Kragujevca , nije bila dobra...dakle lik nam je poslao pola auta koji je jos gori nego moj!!!!!! Pri tom... 100 e nam dodje prevoz od KG do BG, sad posto mi ne pada na pamet da stavljam tu polovinu auta... lepo smo poslali natrag tamo odakle je i dosao..

Ja sam se zaprepastila kada sam cula sta je doslo.. dakle kako ljudi mogu da urade tako nesto i da nemaju ni malo stida ili neke grize savesti.....jos ja mislila nemac je dakle super verovatno izgleda-lik rekao da je u dobrom stanju bla bla i dodje deo -da sednes i places...taman mislis E SUPER URADICEMO POLA POSLA kad ono... saznas da si na pocetku..... :( :S
Slika

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“