Монтиране синоћ сонде , ауто је радио 10 ак минут а, прешао 2 км брзином до 40 км на сат ( прва друга , лагано ), на крају пред гаражом остао без бензина . Посркао је бар 4 литра за 15 минута рада , и пређена 3 км онако лагано . Било је пар покушаја турирања и оштријих стартова али безуспешно , што могу можда приписати и благој узбрдици и малој количини бензина у резервоару .
Све у свему угладио се рад у лаганој вожњи , ауто лепо и глатко прима гас , углажено и тихо ради , али пара уши када се очене педала гаса . Оно није звук оно је детонација . И када ради у леру због огормног проточног лонца , резонира као бас звучник . Осцилују стакла на гаражи када ауто ради поред , а звук који производи лонац би могао да се опише као тих .
Миослим да ћу морати да спалим још бар 5 литара бензина да ауто лепо покупи параметре и још бар 10 литара да има у резервоару , јер и ако сам правио неке посудице у резервоару да држе гориво пумпи , то и баш не ради најбоље , па резервоар мора да има бар 5 литара горива минимум + оно што треба да се потроши .
И ту се враћамо на стари проблем . 15 литара горива , је 2000+ дианра , и шлеп по некој пријатељској цени још 3000-4000 динара , и оде 50 евра само на на дотеривање суепр 7 на скуп , и гориво за 3 круга .
И каприја да дотерам , и да одем до Гроцку и да се вратим да би организовао све то , од ми 70е за скуп
Друга солуција ми је да неко вози ауто по могућству караван а ја да се

и да се залепим за дупе тог аутомобила и тако сакривен , лагано да се довезем на скуп . У питању је скоро 20 км у једном смеру , Смедеревца и Миријевког булевара . Јес да ми шљивљење државе није јача страна , али ме мало зент . Да је не регистровани ауто , па и ајде , али ово није ни ауто , и привлачи пажњу на километар , плус што мора да се вози ултралагано да се не дере . А и недељом је пијаца у Болечу па је гужва и има пандура