Mondeo MK3 2001 predstavljanje NAPOKON !
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2785
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
Re: Mondeo MK3 2001 predstavljanje NAPOKON !
Ali je Selby sad pesak. 

Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- Lale
- Domacin foruma
- Shelby
- Poruka: 1272
- Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h
- Lale
- Domacin foruma
-
- Poruka: 5
- Član foruma od: ponedeljak, 26. nov. 2012. u 17:50h
Ovo sa slikanjem me podseti na balkanskog spijunamilan_gt piše:taj mondeo je pre restajlinga, 'naci max do '02-'03, verovatno ima i grejace..sedista su taman fucnuta za svoje godine..od kud znam..zamolite nekog iz okoline da slika kad prolazi..

- zoki51
- Poruka: 324
- Član foruma od: četvrtak, 28. jun 2012. u 03:02h
ovih dana sam isao 3 puta kod naseg majstora Dragomira i naravno uradio redovan servis .....medjutim ne lezi vraze ....pitam ih za ugradnju tempomata na moj auto obzirom da ga nemam.
Kaze majstor da uzmem od Sime i Gileta samo donje prekidace i airbag sa tempomatom i da ce da ugrade caskom.........odem o Mojsinje uzmem delove odnesem Dragomiru oni za minut skinu stari airbag montiraju ovaj sa komandama kad MUCAK..
NEMAM PRED INSTALACIJU FABRICKI OSTAVLJENU dole kod polugi gasa ,kocnice i kvacila.....
trazili i on i njegovi mladji majstori ali nista......mrka kapa.....
POENTA
IZVODLJIVO BEZ IKAKVIH PROBLEMA laka montaza osim sto mora posle na diagnostici da se ukljuci ali preduslov je .....da vam je dole ostala predinstalacija fabricki
E sada,,,,,, kako za malo pa da sam dolazio i bio put tolliki,,,,,,oko 400km.........pozalim se ja njima na motore i potenciometar za podizanje farova
kako sam imao od prvoga dana problem sa farovima to jest naknadno je neko u zemlji odakle je uvezen ugradio ksenon u kratka svetla a da je pri tome pogresno ispovezivao zice pa samim time nije radio motor za podizanje i spustanje farova a za 3 godine koliko je vec kod mene NIJEDAN OD AUTOELEKTRICARA NIJE UMEO u mom gradu da mi to uradi i da sve radi bezprekorno
Radomir pozove jednog njegovog majstora elektricara......moram reci da je veoma mlad covek u pitanju te sede na stolicu uze semu fordovu instalacije preda se i lepo mi za nekih 2 sata ispoveza kako je Bog rekao da treba i sve sad lepo RADI i to eto posle 3 godine jureci raznorazne elektricare po Kragujevcu koji su mi ispredali bajke do cak.........ma mora se kompletna prednja instaalacija menjati
Ostajem i dalje pri tvrdnji i utiscima za ove 3 godine servisiranja i odrzavanja moga dragoga Mondea........najpostenija radionica i osoblje u Srbiji

Kaze majstor da uzmem od Sime i Gileta samo donje prekidace i airbag sa tempomatom i da ce da ugrade caskom.........odem o Mojsinje uzmem delove odnesem Dragomiru oni za minut skinu stari airbag montiraju ovaj sa komandama kad MUCAK..

trazili i on i njegovi mladji majstori ali nista......mrka kapa.....
POENTA
IZVODLJIVO BEZ IKAKVIH PROBLEMA laka montaza osim sto mora posle na diagnostici da se ukljuci ali preduslov je .....da vam je dole ostala predinstalacija fabricki
E sada,,,,,, kako za malo pa da sam dolazio i bio put tolliki,,,,,,oko 400km.........pozalim se ja njima na motore i potenciometar za podizanje farova
kako sam imao od prvoga dana problem sa farovima to jest naknadno je neko u zemlji odakle je uvezen ugradio ksenon u kratka svetla a da je pri tome pogresno ispovezivao zice pa samim time nije radio motor za podizanje i spustanje farova a za 3 godine koliko je vec kod mene NIJEDAN OD AUTOELEKTRICARA NIJE UMEO u mom gradu da mi to uradi i da sve radi bezprekorno

Ostajem i dalje pri tvrdnji i utiscima za ove 3 godine servisiranja i odrzavanja moga dragoga Mondea........najpostenija radionica i osoblje u Srbiji