Mondeo MK3 2001 predstavljanje NAPOKON !
-
- Poruka: 12
- Član foruma od: utorak, 11. dec. 2012. u 15:47h
Re: Mondeo MK3 2001 predstavljanje NAPOKON !
Zoki molim te info preko koga si narucivao artikle sa E-BAY-a, posto me zanimaju neke stvari a ne znam preo koga da narucim.
Pozdrav
Pozdrav
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Imaš ovde na forumu člana Sandokana, čiji je moto
Možeš preko njega
Možeš preko njega

- zoki51
- Poruka: 324
- Član foruma od: četvrtak, 28. jun 2012. u 03:02h
evo nas drugar totti ti je postavio link ......ja sam od Sandokana -Vlade sve narucio i sve je uredno i bez ikakvih problema stizalo korektan covek za saradnju od poverenja .tvrdim! 

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Od Čenge (sa tog linka) bi se baš ovajdio
Evo linka ka Sandokanovoj temi:
http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... 37#p119337

Evo linka ka Sandokanovoj temi:
http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... 37#p119337

- zoki51
da na ovaj sam link i mislio ustvari
viewtopic.php?f=4&t=6229&p=119337#p119337

viewtopic.php?f=4&t=6229&p=119337#p119337
- zoki51
EVO nekih malih novih momenata oko zavrsnog sredjivanja i opremanja mog Mondiske''
Naime kako sam se malo mucio oko nabavke po internetu kamere bas za moj model....citaj...(ima ih za vise modela Mondea) a da ne dolazim u situaciju da karabudjim nesto nego da samo bez muke ugradim umesto postojeceg svetla za registarsku tablicu stigla mi napokon preko naseg drugara sa Ebeya Sandokana.......kamera i monitor!!
E sada cekam samo da se malo izlepsa vreme jer zahteva prilicno muke oko razvlacenja kablova (tapacir i sedista..)
i.t.d. pa da ugradim a samim time i da zavrsim sve sto sam imao u planu od dana kupovine automobila oko sredjivanja Enterijera i Exterijera
Postavio sam i snimak na YOUTUBE pa pogledajte kako se pismeno otvara i zatvara monitor .....zasto.......jer imalo je modela koji su i kao klasicni monitori ali na stalku .To bode oci jer kao da imam ispred sebe navigaciju a i bode oci narkomanima ......
Ovako je polozena kad se ne koristi a i samim time manje upadljiva !........pa evo slika i snimka sa Youtub-a

Naime kako sam se malo mucio oko nabavke po internetu kamere bas za moj model....citaj...(ima ih za vise modela Mondea) a da ne dolazim u situaciju da karabudjim nesto nego da samo bez muke ugradim umesto postojeceg svetla za registarsku tablicu stigla mi napokon preko naseg drugara sa Ebeya Sandokana.......kamera i monitor!!
E sada cekam samo da se malo izlepsa vreme jer zahteva prilicno muke oko razvlacenja kablova (tapacir i sedista..)

Postavio sam i snimak na YOUTUBE pa pogledajte kako se pismeno otvara i zatvara monitor .....zasto.......jer imalo je modela koji su i kao klasicni monitori ali na stalku .To bode oci jer kao da imam ispred sebe navigaciju a i bode oci narkomanima ......

Ovako je polozena kad se ne koristi a i samim time manje upadljiva !........pa evo slika i snimka sa Youtub-a

- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
extra..
sto me poceti..imaju S&G u zelenom karavan 2.5 v6 mondeu karavan fabricke ekrane u naslonima, dace ih oba za 100e sa sve koznim sedistima koja su u srednje prosecnom stanju..
sto me poceti..imaju S&G u zelenom karavan 2.5 v6 mondeu karavan fabricke ekrane u naslonima, dace ih oba za 100e sa sve koznim sedistima koja su u srednje prosecnom stanju..
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Inace, nije ovo losa stvar, koliko te izaslo ako nije tajna?This video is private.
Sorry about that.
Fiesta!!
- zoki51
uhhh da me ubijes sada nemogu tacno da se setim,.......al negde mislim oko 80eu sa sve troskovima slanja i provizijom...... 

-
- Poruka: 5
- Član foruma od: ponedeljak, 26. nov. 2012. u 17:50h
Zoki, hvala za informacije. Na zalost policu i dalje ne nadjoh nigde. Nego, zvao sam ove za bocne vetrobrane i to cu verovatno da uzmem. Na zalost, nemaju i za zadnje, i koliko sam snjurao po internetu, niko ih i nema, a video sam pre par meseci jedan bordo Mondeo u Beogradu sa sva 4.
Kakvo je tvoje misljenje o njima, da li koriste icemu ili je vise vizuelni efekat?
I zna li ko gde se moze naci onaj lepi diskretni spojler sto ide na gepek/5 vrata?
Kakvo je tvoje misljenje o njima, da li koriste icemu ili je vise vizuelni efekat?
I zna li ko gde se moze naci onaj lepi diskretni spojler sto ide na gepek/5 vrata?
- zoki51
Sasa....police cesto dobijaju pa budi strpljiv nacices ih na jednom od ona dva linka siguran sam ,,,,,,,za bocne vetrobane sam vec napisao u mojoj temi kada sam ih kupio.....
Ali opet cu izneti LICNO misljenje naravno........
Lepo mi delju na oko lepo leze na automobilu i upotpunjavaju ga .........to je opet stvar licnoga ukusa
Oko funkcionalnosti......e sada ....ispunjavaju svoju namenu dok je prozor spusten otprilike 10 do 15cm. ispod samog donjeg ruba plasticnog vetrobrana .Posle toga duva za vrat kao da ga nema !

Ali opet cu izneti LICNO misljenje naravno........

Lepo mi delju na oko lepo leze na automobilu i upotpunjavaju ga .........to je opet stvar licnoga ukusa

Oko funkcionalnosti......e sada ....ispunjavaju svoju namenu dok je prozor spusten otprilike 10 do 15cm. ispod samog donjeg ruba plasticnog vetrobrana .Posle toga duva za vrat kao da ga nema !

- zoki51
Sasa......evo sada videh sasvim slucajno na nasem sajtu,,,,,onu policu za laptop il sta vec.....al brate udario je neku nerealnu cenu jer kao to je Hama u pitanju brend!
kazem ''udario'' jer ja sam cini mi se moju platio a i an onim sajtovim a sto sam postavio je upola jeftinije !! pa sad vidi ...... al sam ti ipak pronasao
http://www.kupujemprodajem.com/CONRAD-P ... id=5779892

http://www.kupujemprodajem.com/CONRAD-P ... id=5779892
- dax92
-
- Poruka: 7632
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Pre neki dan vidim na komsiniconoj Oktaviji vetrobrane koje ima vec jako dugo. Zagledam ciji su, kad ono Spiderauto!
Dobra je skroz stvar. Nisu ni predvidjeni da stite od vetra kad otvoris skroz prozor, vec da mozes da otvoris tih 10-15 cm bez ikakvog strujanja vetra. Totti je rekao vec, idealno je za pusace.

Dobra je skroz stvar. Nisu ni predvidjeni da stite od vetra kad otvoris skroz prozor, vec da mozes da otvoris tih 10-15 cm bez ikakvog strujanja vetra. Totti je rekao vec, idealno je za pusace.

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- zoki51
da slazems e sa tobom......ja sam strastven pusac i ne vozim nikada sa zatvorenim staklima kada zapalim cigaretu samim time i trpim promaju ......ali odkako sam ugradio ovo ne samo da komotnije vozim nego mi i sunce ne smeta u sred leta! 

- Johnny_CL
- Poruka: 457
- Član foruma od: petak, 29. jul 2011. u 15:01h
Zoki, svaka čast za post. Roman napisa o njemu jebote. Auto je odličan. Razmišlam sličnog da kupim, samo benzinca. Sviđa mi se ta generacija, strašno. 

The InterceptorShe said it was her or the Ford, since it wouldn't start, i'm stuck with her.
Y. A. D. - Youth Against Diesel
"Ja bez tebe k'o Ford bez 'rđe. Jednostavno ne ide"
- zoki51
Johnny_CL......hvala na izdvojenom tvom vremenu da iscitas sve sto sam pisao dok sam sredjivao moj automobil......
Nazalost po prirodi sam oduvek bio perfekcionista u svemu u zivotu a pogotovo za moje motore i automobile i veruj da to ubija !!!
Nedao Bog dragi nikom drugom koliko vremena za moj vozni park izdvajam truda i vremena a to volim i jace je od mene sta cu'' jace od mene je 

Nazalost po prirodi sam oduvek bio perfekcionista u svemu u zivotu a pogotovo za moje motore i automobile i veruj da to ubija !!!

- Johnny_CL
Meni se ljudi čude što iznutra uvijek čistim auto, krpica je uvijek tu,sprej, uvijek čisto i usisano. Al' ovo je već. Svaka čast. Ne d'o Bog da imam viška vremena i para, volje mi ne fali
Zainteresov'o si me u početku onim prvim postom, detaljnim, i zaglavio sam.
Čisto me interesuje još jedna stvar. Da niste oficir? Ovakva pedantnost me asocira samo na ofiira stare škole.

Zainteresov'o si me u početku onim prvim postom, detaljnim, i zaglavio sam.

Čisto me interesuje još jedna stvar. Da niste oficir? Ovakva pedantnost me asocira samo na ofiira stare škole.

The InterceptorShe said it was her or the Ford, since it wouldn't start, i'm stuck with her.
- zoki51
pa sta znam......nisam oficir ali sam i stare vojnicke porrodice jos od doba Karadjordja su mi pradedovi pa otac bili oficiri
a i ja sam 2 godine bio Srpski dobrovoljac 91i 92god. tako da nam je u krvi od pamtiveka ''disciplina kicme''
Mada mislim da je to malo i genetika u pitanju ......pa vaspitanje .....al ima i uticaja vojne discipline i to debelo .rad red.i urednost

Mada mislim da je to malo i genetika u pitanju ......pa vaspitanje .....al ima i uticaja vojne discipline i to debelo .rad red.i urednost

- error
- Rođa
- Poruka: 320
- Član foruma od: nedelja, 30. avg. 2009. u 22:41h
koje boje su ta sedišta?milan_gt piše:extra..
- milan_gt
- error
- Rođa
- Poruka: 320
- Član foruma od: nedelja, 30. avg. 2009. u 22:41h
jel treba to nekome?
imaju li hlađenje?
meni treba u mom sedištu su mi okinula 2 motora pa ako nema zainteresovanih...
rado bih to pazario
imaju li hlađenje?
meni treba u mom sedištu su mi okinula 2 motora pa ako nema zainteresovanih...
rado bih to pazario
- milan_gt
e to ti ne bih znao..znam da fabricka instalacija od ekrana ide kroz sediste..
- Johnny_CL
Imam jednog komšiju, isto teži slučaj pedancije. Posudim mu jednom jelensku kožicu, da očisti nešto unutra. Vratio je kad je završio, sutra popodne.zoki51 piše:pa sta znam......nisam oficir ali sam i stare vojnicke porrodice jos od doba Karadjordja su mi pradedovi pa otac bili oficiria i ja sam 2 godine bio Srpski dobrovoljac 91i 92god. tako da nam je u krvi od pamtiveka ''disciplina kicme''
![]()

Ja sam svoje od starog pokupio. 25 godina profesionalni vozač, kao mali stalno sam se vrtio oko auta, i eto, zarazim se.

-
- Poruka: 5
- Član foruma od: ponedeljak, 26. nov. 2012. u 17:50h
I meni ovo bi interesantno, sad sta znaci "srednje prosecno stanje" to je vec diskutabilno. Meni bi valjalo za klince nazad. S druge strane nemam kozna sedista pa mi malo glupo da napred budu kozna, a nazad obicna. A ne znam ni da li bi mogao prikaciti te ekrane na moj audio sistem. To je neki blaupunktov uredjaj sa navigacijom, kao ovaj na slici. Ako bi moglo, dosta bi mi olaksalo posao i ustedelo oko policamilan_gt piše:extra..

Nadam se da sam dobro ubacio sliku, nisam do sad pokusavao
Zoki hvala za info, i ja mislim da je ipak puno dati toliko za police. Napolju se krecu oko 5-7 eur po komadu. Ako ih ne nadjem ovde kupicu ih napolju
Vidim, nista od slike, moracu malo pazljivije procitati uputstvo

- milan_gt
taj mondeo je pre restajlinga, 'naci max do '02-'03, verovatno ima i grejace..sedista su taman fucnuta za svoje godine..od kud znam..zamolite nekog iz okoline da slika kad prolazi..