ANTA
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21507
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: ANTA
Elem... jel u cenu auta ulaze patosnice,plavi detalji u enterijeru i ovi plavi spojleri na brisačima?
Baš daju šmekerski sportski izgled!
U need for speed-u bi dobio mnogo poena zarad tih detalja.
Baš daju šmekerski sportski izgled!
U need for speed-u bi dobio mnogo poena zarad tih detalja.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Golf GTi wanna-be
Čak se i rimuje
Čak se i rimuje

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Boris88
- VIP
- Poruka: 1693
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
a sto ste takvi,bas fin autic,posebno plavi detalji u unutrasnjosti,super se uklapaju a spolja bih samo skinuo ovo gti zato sto mi se ne slaze sa nalepnicom kod otvora za gorivo
pitanje za vlasnika-kako ide ovo cudo?
pitanje za vlasnika-kako ide ovo cudo?
rust is not a crime
- ANTA Knjazevac
- Poruka: 26
- Član foruma od: nedelja, 6. mar. 2011. u 11:35h
Izvini brate,ali jos se ne snalazim najbolje.
Trenutno sredjujem motor-za nekoliko dana videcete i njega u novom izdanju...POZ 

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Težak

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- bozicboki91
- Poruka: 457
- Član foruma od: ponedeljak, 15. mar. 2010. u 16:48h
anto kopiras me sa plavim detaljima

- Mickey038
- VIP
- Poruka: 1133
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h
Ako je kao sto kazes onda trazi 10000e. Mora da postoji 'kupac' koji ce dati i toliko para.Brate kome se svidja cena,svidja,kome ne bas me briga.Uostalom,svaka cena nadje svog kupca
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
ce da se naljuti covek nemojte toliko ...

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- ANTA Knjazevac
Ide zadovoljavajuce,a sto se tice motora-radim ga komplet i naravno malo tuniram
.A izgleda da ovde ima bas zavidnih likova? 

- knez91
-
- Poruka: 2312
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
dajte ljudi nemojte tako
.... covek sredjuje kako njemu odgovara a ne kako se nama svidja....
par stvari moras pod hitno da menjas, to je ova naleprnica gti, i one patosnice...... ovako ostalo deluje ok. i ako hoces da se hvaisas (da izvines kurcis ) na semaforu, moras neki jaci motor unutra...... jer 1.1 nije za to, bez obzira sto je to lak autic.

par stvari moras pod hitno da menjas, to je ova naleprnica gti, i one patosnice...... ovako ostalo deluje ok. i ako hoces da se hvaisas (da izvines kurcis ) na semaforu, moras neki jaci motor unutra...... jer 1.1 nije za to, bez obzira sto je to lak autic.

Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- herceg06
- Poruka: 86
- Član foruma od: petak, 15. maj 2009. u 22:04h
Za 3000 eura mozes uvesti lepo Fiestu mk6 i jos da ti ostane para za more
Govorim iz svog primera jer je mene auto izasao tako nesto, Fiestica 2002, 1.4 zetec SE, alu felne sa niskoprofilnim (NOVIM!) gumama, maglenke... Dati 3000 za tvoju fiestu po meni nije ni malo racionalno. Srecno sa prodajom

Govorim iz svog primera jer je mene auto izasao tako nesto, Fiestica 2002, 1.4 zetec SE, alu felne sa niskoprofilnim (NOVIM!) gumama, maglenke... Dati 3000 za tvoju fiestu po meni nije ni malo racionalno. Srecno sa prodajom

- bozicboki91
- Poruka: 457
- Član foruma od: ponedeljak, 15. mar. 2010. u 16:48h
da je neka opasna budza pa i da se zaleti neko , da je kompletno sredjena limarija u extra stanje i neki opasan motor 1.8 od 130 ks i neke felne ovako mi mlitavo nekako sa 1.1 

- ANTA Knjazevac
Ljudi ja sam rekao da sam postavio oglas onako,bezveze.A to koliko ja trazim,to nije tudja stvar,vec moja.Nemojte da mi zamerite,ali ja cu sa mojim autom da radim sta hocu.
- makinjo
- Poruka: 313
- Član foruma od: ponedeljak, 6. dec. 2010. u 22:09h
Stvarno ljudi nije u redu da se coveku skrnavi predstavljanje auta . Covek je stavio cenu mada to nije sam pomenuo u svom prestavljanju i to je to . Ko vidi oglas i ne svidja mu se cena nece ga ni zvati . 

- HEMI 426
- Poruka: 286
- Član foruma od: subota, 29. nov. 2008. u 15:23h
ANTA Knjazevac piše:Ljudi ja sam rekao da sam postavio oglas onako,bezveze.A to koliko ja trazim,to nije tudja stvar,vec moja.Nemojte da mi zamerite,ali ja cu sa mojim autom da radim sta hocu.
Apsolutno si u pravu, sa svojim autom radis sta ti je volja.
Medjutim, postavljanje oglasa "onako bezveze" mi je jako interesantno. Znaci, ti ne prodajes auto samo bi voleo da se ljudi interesuju, da te zovu i pitaju pa da sa njima pricas? Ili ti prodajes auto ali neces da izgleda kao da ti je frka pa hoces da ih natripujes da misle da brze bolje kupe kola pre nego sto se predomislis? Ili se samo hvalis? Ili ti je jako dosadno? Ili ti je sve to zajedno?

Ford Mustang GT 5.0 & BMW 320Ci