Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

xr2 mk2

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
Battaca
Poruka: 158
Član foruma od: petak, 5. jun 2009. u 21:04h

Re: xr2 mk2

Poruka od Battaca » ponedeljak, 7. mar. 2011. u 20:50h

Veruj mi da se ne secam tacno,imas sve na e-bay,probaj da vidis tamo,inace ja sam uzeo i neke posebne diskove,pa su me kostali koji euro vise.A za glavni kocioni sam se cenkao i izasao me je oko 30 eura sve sa postarinom.Sutra par novih fotografija sa originalnim branikom. :jeeej: :woohoo: :jeeej:
Fiesta XR2

IvanXR2
Poruka: 15
Član foruma od: sreda, 2. mar. 2011. u 12:59h

Poruka od IvanXR2 » ponedeljak, 7. mar. 2011. u 21:17h

super..

jesi razmisljao da stavis spojlere,tj plastike sa mk2?
:ford:

Battaca

Poruka od Battaca » ponedeljak, 7. mar. 2011. u 21:57h

Ne ne zelim da menjam spoljni izgled,ovako mi je prelepa :wub: ,nisam od ljudi koji vole da budze nesto sto fabrika nije propisala,nesto sam malo promenio unutra ali i to zbog posledica poplave
Fiesta XR2

IvanXR2
Poruka: 15
Član foruma od: sreda, 2. mar. 2011. u 12:59h

Poruka od IvanXR2 » utorak, 8. mar. 2011. u 13:06h

pa ok....

dobar branik.

moracu i ja to da nadjem nedje.pogotovo zbog maglenki...

kale
Poruka: 106
Član foruma od: subota, 19. feb. 2011. u 20:37h

Poruka od kale » utorak, 8. mar. 2011. u 14:30h

Battaca piše:Ja sam gomilu delova uzeo sa e-bay,jedino branik sam platio malo vise,jbg nije bas mali a i nema ih nigde,ali zato diskove,komplet kvacila,glavni kocioni cilindar,cilindre u dobosima,nosace motora i ko zna sta jos sam uzeo i bio sam prezadovoljan i sa cenom i sa postarinom i sa brzinom isporuke.
koliko izadje postarira kad uzimas s e-bay? jel ide po kilazi il kako? moze li npr u crnu goru da dodje porudzbina?

Battaca

Poruka od Battaca » utorak, 8. mar. 2011. u 15:36h

Nisam siguran na koji nacin se odredjuju cene pakovanja i transporta,a za Crnu Goru ne bih znao nista reci,koliko znam sa Srbijom taj vid kupovine ne funkcionise bas najbolje,moj brat koji zivi u Beogradu,kad mu nesto treba uzima preko mene,tj. ja mu porucim pa kad mi stigne posaljem mu po nekom od prijatelja kad idu za Beograd.
Fiesta XR2

kale
Poruka: 106
Član foruma od: subota, 19. feb. 2011. u 20:37h

Poruka od kale » utorak, 8. mar. 2011. u 18:14h

Battaca piše:Nisam siguran na koji nacin se odredjuju cene pakovanja i transporta,a za Crnu Goru ne bih znao nista reci,koliko znam sa Srbijom taj vid kupovine ne funkcionise bas najbolje,moj brat koji zivi u Beogradu,kad mu nesto treba uzima preko mene,tj. ja mu porucim pa kad mi stigne posaljem mu po nekom od prijatelja kad idu za Beograd.
steta ima mnogo lijepi stvari a sto se tesko nalaze za uzeti al kad smo uskraceni jbg,hvala drug u svakom slucaju

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“