Sad vise nece da se zale "drugarice".knezevic piše: uradjen mali servis, , zamenjene balans stangle (auto vise ne skripi kada se ljulja) ,

Sad vise nece da se zale "drugarice".knezevic piše: uradjen mali servis, , zamenjene balans stangle (auto vise ne skripi kada se ljulja) ,
'81 Ford Taunus 1.6 L
da se mozda ne javljas da ga operesIosis piše:Sramota bolan kolega da ti auto tako prljav!
kada si iza "sedi" skripanje se ne cuje (tj nije se culo)stalker92 piše:
Sad vise nece da se zale "drugarice".
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
'81 Ford Taunus 1.6 L
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
kolega nesto si duhovitIosis piše:Namaži ih guščijom mašću ima da se šjajte!
znam, mislim da je tako imala i ghia ali nisam siguran....... ali mi nekako ruzno izgleda kada je pola crno a pola plavo..... viddecemo, kada se malo skuca prica bice tu jos da se sljaka cisto meni za merakshelby 32 piše:mislo sam ovako da uradis .
Nemoj carbon foliju bezveze ce biti . Skini lajsni i ofarbaj sa crnim sprejem .
'81 Ford Taunus 1.6 L
Skoro da sam siguran da su to džekovi upravo za prednje grejače i maglenke. Kad sam ja čačkao iza table znam da sam naleteo na roze džek, sad da li sam ga šteknuo u jedan ili drugi dupli prekidač, ali, sigurno je bio te boje. Uostalom, kad izvadiš sadašnje prekidače za zadnju maglenku i zadnje grejače, trebalo bi da naiđeš tu iza na odgovarajuće džekove, svaki iza svog prekidača.knezevic piše:ovako imam nekoliko pitanja,
prvo cemu sluze ovi dzek-ovi kada sam skino uvu plastiku ostala su 2 neiskoriscena tj nigde ne idu (zeleni i rozi)
![]()
da napomenem da nemam prednje maglenke i da nema grejace u prednjij soferci, pa nesto mislim da je to namenjeno za to ali nisam siguran , ako neko zna neka javi?