Focus ST wannabe
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Re: Focus ST wannabe
Slobodno ga operi faminom nista mu nece faliti
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- zx3
- Poruka: 308
- Član foruma od: nedelja, 12. okt. 2008. u 21:02h
Regulator ler gasa nije, auto u poslednje vreme trosi ulje, potrosio mi je 200ml na 700 km. Dok ne upali gas divlja, gasi se, kad se zagreje radi normalno, pali normalno, radi normalno. Trenutno sam na odmoru treba da krenem kuci ima da predjem 700 km. Da li da krecem sta da radim sta je u pitanju i koliko je opasno?
Ma samo da je turbo pa nek je i dizel.
- Goran Mond
- Poruka: 287
- Član foruma od: nedelja, 21. dec. 2008. u 13:30h
- Kontakt:
Kad krenes na put ne gasi ga dok nestignes kuci
,stavi kantu ulja u gepek,inace oce kod tog motora da zeza i bobina,al zasto ti trosi ulje?

- zx3
Kanta ulja od 5 litra Castrola je u gepeku. Krecem prekosutra, pa kako sam stigao tako cu da se vratim.
Koja je uloga tog ventila uljanih para i da li zbog njega moze da poraste potrosnja ulja? Ima i mali update ali slike cu da posaljem kad bude sve bilo namontirano.
Koja je uloga tog ventila uljanih para i da li zbog njega moze da poraste potrosnja ulja? Ima i mali update ali slike cu da posaljem kad bude sve bilo namontirano.
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
ostani jos koji mesec na odmoruzx3 piše:Regulator ler gasa nije, auto u poslednje vreme trosi ulje, potrosio mi je 200ml na 700 km. Dok ne upali gas divlja, gasi se, kad se zagreje radi normalno, pali normalno, radi normalno. Trenutno sam na odmoru treba da krenem kuci ima da predjem 700 km. Da li da krecem sta da radim sta je u pitanju i koliko je opasno?

Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- zx3
Ja ne mogu da ostanem jos na odmoru jer radim od ponedeljka, ali auto moze jer sam kod familije
.

- zx3
- Scorpio 696
- Poruka: 1371
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h
- zx3
Slikao sam telefonom pa se ne vidi. U pitanju je novi far sa ugradjenim diodama. slikacu lepo kad budem imao vremena.
- Goran Mond
- Poruka: 287
- Član foruma od: nedelja, 21. dec. 2008. u 13:30h
- Kontakt:
Koliko si platio far i jesi kupio kod nas negde,stvarno dobro izgleda,jel diode svetle kad ukljucis poziciju?
- zx3
Uzeo sam preko, a far je koštao 250 veverića. Samo diode svetle kada se upali pozicija, a i svetle kada se upali svetlo.
- dule0911
-
- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Znaci audi fazon 
A jel su stvarno jake i preko dana kao sto deluje sa slike ili su kao i ostale obicne high bright led?

A jel su stvarno jake i preko dana kao sto deluje sa slike ili su kao i ostale obicne high bright led?
Fiesta!!
- zx3
Pa kad Ford nema svoj fazon
.Ova slika je slikana pridveče pa ti deluju toliko jako. Danju se onako vidi, u pitanju su nekoliko belih smd dioda, ali zato noću
.

- peca
- VIP
- Poruka: 2470
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Stvarno extra izgleda
...
Mogu i naknadno da se ubace u far, ali ne znam koja je cena tog planinarenja...

Mogu i naknadno da se ubace u far, ali ne znam koja je cena tog planinarenja...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- zx3
Stigli su mi neki delovi koje sam naručio preko Goran Monda, hvala za delove. Inače Fokus sada izgleda ovako.
Pre
posle
Novu masku ću najverovatnije da iskasapim, ostaće samo okvir, izbaciću Ford znak, i ubaciti mrežicu kao što je na braniku.
Pre

posle

Novu masku ću najverovatnije da iskasapim, ostaće samo okvir, izbaciću Ford znak, i ubaciti mrežicu kao što je na braniku.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8419
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
OK je nova maska, ali meni je lijepse da ostane znak Ford-a.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- zx3
Namontirani su FK štelujući amortizeri, evo i slika ali problem je što nisam mogao više da ih odvijem jer ne mogu da uđem u dvorište, zato je prednji deo malo više podignut.
pre
prednji spojler na 17 cm od zemlje, zadnji na 23,5 cm.
posle
prednji spojler na 15.5 cm od zemlje, zadnji na 16.5 cm .
pre

posle

- microslav
- Poruka: 59
- Član foruma od: utorak, 25. avg. 2009. u 12:42h
auuuu komšija, doooobar ti taj auto
- peca
- VIP
- Poruka: 2470
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Shmekerica, nema shta...
Josh kad bi ubacio neki 2.0 :rolleyes: ...
Josh kad bi ubacio neki 2.0 :rolleyes: ...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2783
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- Nothing1991
- Poruka: 25
- Član foruma od: nedelja, 25. okt. 2009. u 18:57h
Lep Focus...stvarno strava izgleda, sad samo jos da ga sredis ispod haube i to je to 

- bossko77
- Poruka: 1379
- Član foruma od: petak, 13. feb. 2009. u 01:44h
Lepo je ispao auto,svidja mi se prednji branik...jedan od lepsih koji sam video za focusa...mada fabricki RS-ov je ne pr**biv...
dobar izbor i farova..odlicno !
A sta ces za otkljucavanje haube kad skines mrezicu ?
Na elektromotor ?
dobar izbor i farova..odlicno !
A sta ces za otkljucavanje haube kad skines mrezicu ?
Na elektromotor ?

- zx3
Hvala na pohvalama. Ne verujem da ću ga sređivati ispod haube , već ću najverovatnije moj da prodam, pa da uzmem isti model ali dizel, i na njemu da primenim uspešne modifikacije i stečeno znanje.
Znak na maski se ukloni, a mehanizam za otvaranje ostaje, samo što se ključ gura kroz mrežicu prilikom otvaranja. RS-ov prednji branik najbolje izgleda, ali on paše samo na RS jer je on proširen, moj prednji branik je nešto najsličnije što sam našao, i mislim da mu dobro stoji.
Evo malo i zimskih čarolija ili muka ;( očistio sam sav sneg koji mi se našao na putu i ugurao ga u garažu, još kad bi me plaćali.

Znak na maski se ukloni, a mehanizam za otvaranje ostaje, samo što se ključ gura kroz mrežicu prilikom otvaranja. RS-ov prednji branik najbolje izgleda, ali on paše samo na RS jer je on proširen, moj prednji branik je nešto najsličnije što sam našao, i mislim da mu dobro stoji.
Evo malo i zimskih čarolija ili muka ;( očistio sam sav sneg koji mi se našao na putu i ugurao ga u garažu, još kad bi me plaćali.

- zx3
Focus se rastavlja i uskoro se prodaje kao stock. Ako nekog interesuju neki od delova neka se javi. Već sam neke delove postavio na Limundo, u rubrici tuning. Kako koji deo budem skinuo, postaviću na Limundo, ako pre toga nekog nešto interesuje neka me slobodno kontaktira.
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21505
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Najpametnija varijanta... doduše teško ćeš vratiti i trećinu onoga što si uložio... al jbg to ti je cena "sređivanja" kola.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!