Koliko znam to možeš da podešavaš i za ovjes, da bude tvrđi odnosno mekši.Zakson piše:Pokusacu to sutra....Probao sam da zadrzim to dugme prilikom otkljucavanje, ne bi li se prozori spustili, ali nista :-(
Zna li neko, kod onog steering podesavanja, moze da se bira standard, comfort i sport i stvarno se oseti npr razlika kada se ukljuci sport, volan je kruci i odsecniji, brze reaguje tj ima brzi i bolji odzivDa li se tim podesavanjem menja samo upravljanje tj servo ili se jos nesto menja?
Ford Focus 2.0 tdci 2007
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8419
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Re: Ford Focus 2.0 tdci 2007
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Goxy
- Poruka: 26
- Član foruma od: nedelja, 22. nov. 2009. u 19:52h
Re: Ford Focus 2.0 tdci 2007
Ovo u slucaju samo da ima sva 4 el.podizaca...sa 2 podizaca nema funkcije globalnog zatvaranja.Lale piše:Da bi ti prekidači i prozori finkcionisali kako treba potrebno je prvo da resetuješ početnu poziciju prozora, jer se ona poremeti ako auto ostane bez struje(menjanje akumulatora recimo), a što je najverovatnije slučaj kod tebe.Svaki prekidač od prozora ima dva kolena.Kada ga pritisneš do prvog kolena prozor se otvara dok ga držiš.Ako želiš da se prozor otvori savim, samo ga kratko (bez držanja) pritisneš do kraja.Isto važi i pri zatvaranju.Ako su ti prozori ostali otvoreni, a ugasio si auto, tada će se oni automatski zatvoriti kada pritisneš dugme za zaključavanje na daljinskom i zadržiš ga u pritisnutom položaju dve-tri sekunde.Dakle auto se zaključava,zatvara otvorene prozore kao i šiber ako ga imaš.Inače svi prozori imaju anti trap-sistem protiv slučajnog priklještenja (automatski staju pri zatvaranju u slučaju otpora).
Iosis piše:Koliko znam to možeš da podešavaš i za ovjes, da bude tvrđi odnosno mekši.Zakson piše:Pokusacu to sutra....Probao sam da zadrzim to dugme prilikom otkljucavanje, ne bi li se prozori spustili, ali nista :-(
Zna li neko, kod onog steering podesavanja, moze da se bira standard, comfort i sport i stvarno se oseti npr razlika kada se ukljuci sport, volan je kruci i odsecniji, brze reaguje tj ima brzi i bolji odzivDa li se tim podesavanjem menja samo upravljanje tj servo ili se jos nesto menja?
samo servo (nazalost) :-)
sport mod servo volana ford preporucuje i po klizavom(sneg,led), jer tacno znas sta se desava ispod tockova...u bilo kom modu,
kada izadjes na autoput, volan se iznad, cini mi se 60, automatski ˝ukrućuje˝
sam si odgovorio...upravo samo tako i funkcionisu verzije sa 2 el.prekidaca prozora (nazalost, tako je i kod mene) :-(Zakson piše:Tako je, u pravu si. Imam podizace samo napred i pokusao sam da uradim sve ovo sto je Lale rekao i nista se ne desava. Jedino funkcionise automatsko spustanje vozacevog prozora, a za sve ostalo mora da se drzi prekidac sve vreme :-(
....I am nobody. Nobody is perfect.Therefore, I am perfect.