Битно је само да га не вози нико други.

Лепо, лепо, невероватно колико мени нова кожица мењача тотално освежи ентеријер.

Sta znam, nije mi to to, videce se prelaz. Ja sam prvo vijao haubu i branik sa facelift modela ali je polovna hauba u drugoj boji 200e i polovan branik u drugoj boji 250e, dakle 450e samo za delove a gde je jos farbanje... Tako da mi se to nikako ne isplati, zato mi je ovo palo na pamet. Svakako imam jos sigurno 2-2.5 meseca da razmislim dok ne dodje pogodno vreme za farbanje i sredjivanje eksterijera
Uf, kad ovo vidim jos mi se vise svidja moja ideja da se lajsna skine a hauba zagitujeNedeljkovic piše: ↑utorak, 7. feb. 2023. u 21:52hAko budes farbao to prvo skini hrom, ozbiljna je patnja ali ce se boja mnogo bolje uhvatiti
Послато са 22081212UG помоћу Тапатока
FM III piše:Vidim ja koliko ste obojca zainteresovani za školu kada visite ovde na forumu
Da, od pocetka godine listam oglase za felne, razmatrao sam i neke aftermarket ali nije mi nije bilo lepo na Mondeu kao ove ipsilonke.
Istina. Gledao sam cak i 19" ali po fabrici one ne mogu na MK4 (mada mi nije jasno zasto kad MK4.5 u Titanium X Sport paketu dolazi sa fabrickim 19"), a i nisam hteo da dovedem u pitanje upotrebljivost auta, npr da se brinem ako je pun auto da li ce nesto cesati i slicno.Nedeljkovic piše: ↑sreda, 10. maj 2023. u 19:49h18" na mk4 kao 16" na bilo kom drugom autu
Послато са 22081212UG помоћу Тапатока
Ne znam ko je Ranko ali pozdrav za Ranka! Ima covek pravo, dobre su Uniroyal-ke