Zanimljiv focus.. vidi se da je ulagano u njega.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama.."
RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama.."
911s [SK] piše:Kad neko ima godina a budala je, tu samo ilovača može da prevaspita.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Taj mali filter maora da se stavi jer to crevo vodi direktno u donji deo motora da gasovi iz njega mogu da izadju, on je zavrsavao u kutiji od filtera , pa posto je sada nema mora da se stavi neki filtercic cisto da se zastiti crevo ,a da ima protok.zekanpekan piše:Imam vec jako lep zvuk auspuha, cak se i u leru cuje onako dublje, drugar ima na alfi 147 kn i njemu se cuje pod haubom kad da gas rezanje, znam da se ne menja, ali on ima i neki manji filter na iberlaufu, koji ne znam sta je i cemu sluzi, samo me interesuje da mu ne poremeti smesu, jel ima neko ugradjen, koji model daje dobar zvuk, jel treba udaljiti od motora ?