ajtdde deco,sliiikanjee
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Re: ajtdde deco,sliiikanjee
Da se neko ne uvredi, ne kritikujem ni auto ni vlasnike, ali malo mi se smucilo koliko Focusa ima, narocito tih starijih, a I novih je sve vise. Golf je postao retkost u odnosu na Focusa. Mislim da znam sta nece biti moj sledeci auto (a skoro da I ja imam jednog, jer ga cale tera).
- John Wall
- Poruka: 71
- Član foruma od: utorak, 26. mar. 2013. u 15:58h
Tu si u pravu al sto bi ti to smetalo? Ja imam Focusa (02) i svaki put kad vidim nekog sa Focusom mi se pojavi kez na licu. Samo kod mene na parkingu ih ima 5 u razlicitim bojama.Znaju ljudi da prepoznaju koji auto nudi najvise za ulozeni novac. Mislim da nijedan auto ne nudi toliki komfor i kvalitet za 2500 eura. Corsa 02 kosta 2000-2300 a daleko je losiji, manji auto.Vladan piše:Da se neko ne uvredi, ne kritikujem ni auto ni vlasnike, ali malo mi se smucilo koliko Focusa ima, narocito tih starijih, a I novih je sve vise. Golf je postao retkost u odnosu na Focusa. Mislim da znam sta nece biti moj sledeci auto (a skoro da I ja imam jednog, jer ga cale tera).
Tako je uvek kod nas. Sve je ciklicno. Ja se secam kad je svako imao do skora Peugeot 206 ili pre jedno 7 godina kad je bilo Alfi 156 kolko oces. Ili pre 10 godina kad je svako imao Opel Vectru. Ko zna za 3 godine sta ce preuzeti primat.
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
focusu je najveca konkurencija mondeo, u startu je bio 50% skuplji a ima istu cenu za isto godiste kao polovan..
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
@ John Wall: ma slazem se, kazem, imamo ga i mi u porodici, samo tako, utisaka puna glava ...
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Jeste Mondeo limuzinčina, ali nije za onoga ko stalno vozi po gradu i ko živi u zgradi gde je problematično parkiranje.
Ja sam ovih dana dosta vozio novi C5, koji je bruka dobar i udoban auto, ali je mnogo zaeban za gore navedene uslove
Ja sam ovih dana dosta vozio novi C5, koji je bruka dobar i udoban auto, ali je mnogo zaeban za gore navedene uslove

- ackol
- Poruka: 74
- Član foruma od: sreda, 7. jul 2010. u 16:07h
Mondeo mk4 je pregledniji od Focusa, kojeg sam vozio pre njega. Ja sam sa Mondeom svaki dan u gradu, i mogu ti reci da mi nije nista teze za voznju ili parkiranje od Focusa. Sta vise, mislim da je Focus ima veci krug zaokreta. Jedino je problem za nekoga ko nema garazu ili dvoriste, ali to je problem za bilo koji auto.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Isključi parking senzore, pa se parkiraj na nepoznata mesta i uporedi onda sa Focusom 

- John Wall
- Poruka: 71
- Član foruma od: utorak, 26. mar. 2013. u 15:58h
Znaci za vecinu je problem.ackol piše:Mondeo mk4 je pregledniji od Focusa, kojeg sam vozio pre njega. Ja sam sa Mondeom svaki dan u gradu, i mogu ti reci da mi nije nista teze za voznju ili parkiranje od Focusa. Sta vise, mislim da je Focus ima veci krug zaokreta. Jedino je problem za nekoga ko nema garazu ili dvoriste, ali to je problem za bilo koji auto.
- sreckotddi
- Poruka: 278
- Član foruma od: nedelja, 28. jul 2013. u 23:00h
da li je neko mozda skidao sesiric sa maglenki na fokusu 2001-2004? da li se dobija jace svetlo? ja generalno nisam zadovoljan kako mi maglenke sijaju... obasjavaju samo metar ispred auta i malo u stranu,kao da su tu samo zbog ukrasa,nemaju efekta na maglu. da li je resenje skinuti sesiric,staviti jacu sijalicu,mozda neku zutu jer najlepse probija maglu,dajte mi neki savet i predlog....
Kom opanci tom i dzeri
- milan_gt
ti znaci nikad nisi vozio po zaebanoj magli sa maglenkama 

- sreckotddi
pa milane upravo jesam,uz savu i kolubaru u drugoj na leru pa sam se malo smorio koliko lose sijaju.... ja znam da nisu cudotvorne ali ovo je bas smor... secam se cale na ladi da je imao neke zute koje su razvaljivale....zuto im je socivo bilo.za njih nije postojala prepreka.... doduse,stajale su na braniku,ljudi su bivali kadkad zaslepljeni,ali brate one su radile posao..
Kom opanci tom i dzeri
- dax92
-
- Poruka: 7628
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Mozes bez skidanja one maskice podici malo maglenke, da dalje bacaju svetlost ako prekratko bacaju. Imas jedan torex sraf, na sredini maglenke sa donje strane.
Znam da te maglenke kakve imas jako lepo svetle, dok ove koje imam, sa socivom nisu ni za k...c. Sva sreca pa sam davno nabavio bolje socivo, i menjacu ih cim nadjem vremena da se pozabavim pravljenjem nosaca za iste.
Znam da te maglenke kakve imas jako lepo svetle, dok ove koje imam, sa socivom nisu ni za k...c. Sva sreca pa sam davno nabavio bolje socivo, i menjacu ih cim nadjem vremena da se pozabavim pravljenjem nosaca za iste.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- milan_gt
valjda je poenta da bacaju sto krace i u sirinu..ako je magla da kazem osrednja, ja spustim glavna svetla do kraja i dobijam efekat tih tvojih zutih na ladi..a kod extremnih magli upali se pozicija i maglenke (bez kratkih) ubacis u drugu i lagano..
- sreckotddi
- sreckotddi
probao sam i tako,jednostavno sijaju samo metar od auta,tj popunjavaju prazninu od auta do kratkih svetala.... probacu da ih podignem,ali nznm da li bi mogla i neka jaca sijalica da poravi stanje...?milan_gt piše:valjda je poenta da bacaju sto krace i u sirinu..ako je magla da kazem osrednja, ja spustim glavna svetla do kraja i dobijam efekat tih tvojih zutih na ladi..a kod extremnih magli upali se pozicija i maglenke (bez kratkih) ubacis u drugu i lagano..
Kom opanci tom i dzeri
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Najefektivni snop maglenki je oko 10 metara (po zakonu do 40), a žute maglenke ne može da nadomesti nijedna bela boja.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Lavrnja1993
- Poruka: 378
- Član foruma od: petak, 30. nov. 2012. u 15:14h
- Kontakt:
ja sam juce vozio po magli nije osrednja al nije bila ni puno kriticna , imam xenone u maglenkama 6k , oborena svetla spustio sto blize , maglenke upalio i isao sam skroz opusteno posto je vecina bila regianlni put lagano mozes voziti 100 120 ....
Ford Focus mk2 2.0 TDCI TITANIUM
Ford Focus 1.6 16v 101ks - KORNJAČA -Lepe uspomene
totti piše:Ljudi, osećaj malo vara prilikom ubrzanja. Kad meriš vreme, ni 1.6 benzinac uopšte ne ide loše
- Djole Ford Mondeo
- Poruka: 51
- Član foruma od: petak, 3. jan. 2014. u 20:27h
Jako zanimljiv Focus.Ovakvu opremu jos nisam video.Raritet..A ti xenoni mnogo znace zaista.Prekjuce sam se vracao sa puta,Ibarskom Magistralom,pa to je magla bila boze sacuvaj.Nista ne vidis pred sobom na 3 metra pa cak i sa dugim svetlima.Cini mi se da su ti xenoni jako bolji..Inace sve pohvale za auto..

- Lavrnja1993
- Poruka: 378
- Član foruma od: petak, 30. nov. 2012. u 15:14h
- Kontakt:

Ford Focus mk2 2.0 TDCI TITANIUM
totti piše:Ljudi, osećaj malo vara prilikom ubrzanja. Kad meriš vreme, ni 1.6 benzinac uopšte ne ide loše
- sreckotddi
i ja sam skoro xsenone ubacio,velika promena(ziv bio ko ih izmislio)
i za suv put i za kisu i za maglu ali opet..... podigao sam maglenke malopre koliko god moze,sada se vec nesto i vidi... pokusacu neke kvalitetnije sijalice,tj jace,za maglenke da nadjem i ja sam sa farovima zaaavrrrsiioo.... hvala za pohvale ako si na moj auto mislio... 

Kom opanci tom i dzeri
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
druze nadam se da si projektore ubacio jer ako si samo xenon sijalice stavio to jako smeta vozacima iz suprotnog smera..
jedino nece smetati ako si ih spustio da svetle na daljinu ko maglenke tj. 1-2m ispred kola

Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Po klizavoj magli ti maglenke nece pomoci da naglo izmanevrises ili ukocis ako vozis 100-120 regionalnim putem.Lavrnja1993 piše:ja sam juce vozio po magli nije osrednja al nije bila ni puno kriticna , imam xenone u maglenkama 6k , oborena svetla spustio sto blize , maglenke upalio i isao sam skroz opusteno posto je vecina bila regianlni put lagano mozes voziti 100 120 ....
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- sreckotddi
evo malo novih detalja,najzad je bilo malo vremena da se posvetim svom ljubimcu

naravno prvo beli migavci,nisu uocljivi na ovoj boji ali su svakako lepsi od nandzarastih...

svetlo za zadnju klupu koje je jako korisno,pogotovo ako vozite decu pozadi...

malo smo se i zatamnili,folija od 60% propustljivosti+fabricki tonirano staklo po meni najlepsa kombinacija....nije previse tamno,nocu se sve vidi a ni policiji nece toliko zapadati za oko. folija nije pijacarka,zalepljena u kumodrazu,momci super rade a i povoljno...
izvadio sam i katalizator,auto se zaista dosta lepse sada ponasa,dosta lakse krecem iz mesta a i lakse dise na manjim obrtajima...
gume su 205,55,15,ove godine sam ga obradovao sa istim dimenzijama na obe osovine
inace auto za sada sjajno ide bez ikakvih kvarova,uskoro mali servis a mozda bude i malo nizi uskoro,videcu... 

naravno prvo beli migavci,nisu uocljivi na ovoj boji ali su svakako lepsi od nandzarastih...

svetlo za zadnju klupu koje je jako korisno,pogotovo ako vozite decu pozadi...

malo smo se i zatamnili,folija od 60% propustljivosti+fabricki tonirano staklo po meni najlepsa kombinacija....nije previse tamno,nocu se sve vidi a ni policiji nece toliko zapadati za oko. folija nije pijacarka,zalepljena u kumodrazu,momci super rade a i povoljno...
izvadio sam i katalizator,auto se zaista dosta lepse sada ponasa,dosta lakse krecem iz mesta a i lakse dise na manjim obrtajima...
gume su 205,55,15,ove godine sam ga obradovao sa istim dimenzijama na obe osovine

Kom opanci tom i dzeri
- dax92
-
- Poruka: 7628
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Ako bude nizi, glupo je da ostane na zimskoj velicini felne 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- sreckotddi
ti to hoces meni da prodas neke 17ice???
mozda cu ga samo maaalo spustiti,prolazim svuda pa.....tako da ce 15 i dalje biti na njemu...

Kom opanci tom i dzeri