Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Hm, ili imaš jedno ili drugo. Ako imaš fabričke Xenone onda ti se reflektori ne okreću, a ako imaš standardne halogenke u Titanium opremi onda se reflektori okreću, ali nema dodatnih sijalica u faru.maksimus69 piše:...U farovima postoji jedna sijalica kad motas u mestu koja osvetljava levo desno ali on ima farove koji rotiraju bri brzinama mislim preko 30 km i prate krivine - e to je prava stvar. ...
Što se tiče upravljivosti skidam mu kapu - za ovoliki auto vrhunski. Jedino mislim da je bolji odnos(ovde mislim ni tvrdo ni mekano a odlično upravljiv, nisam mislio na veličinu) napravio BMW - oni su kraljevi po tom pitanju - vozio sam 320 d. Reno,citroen,pežo ljuljaju se ko barake. Golf, audi. alfa,seat,škoda previše tvrdo trimovanje. Japance, korejce nisam probao pa ne znam.dule0911 piše:@maksimus
Nisi me razumeo, nisam mislio da pomagala ne rade svoj posao, ili ne doprinose stabilnosti u granicnim situacijama, pricam o samom osecaju, stabilnosti, upravljivosti koju daje i pri srednjim brzinama, gde je zakovan za put za razliku od ostalih u klasi. A tu je najvise zasluzna dobra konstrukcija oslanjanja, koja naravno dolazi do izrazaja i pri vecim brzinama
maksimus69 piše:BMW - oni su kraljevi po tom pitanju - vozio sam 320 d
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()