Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
FM III piše:Vidim ja koliko ste obojca zainteresovani za školu kada visite ovde na forumu
Mislim da su farovi prvi na redu, jer sam tu varijantu već zaganjao. Hvala ti!fordicmk3 piše: ↑nedelja, 7. nov. 2021. u 09:22hOd svih planova ja bih prvo isao na crne farove, ostalo nije ni bitno![]()
Salu na stranu, svaka cast, lepo i sa ukusom sredjen auto. Za felne nemoj da te nagovaraju, titaniumke mu čuče samo tako, a za ove petokrake mi zao sto ih nisam imao na svom focusu. Super je autic i najbolja stvar od svega je sto je benzinac![]()
Samo od Focusa MK2.5 STNedeljkovic piše: ↑nedelja, 7. nov. 2021. u 00:05hSvaka cast za radove ali mora ovde 18"
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Vjeruj da ne znam kako da se dogovorim, psiao sam mu u petak da slika detaljno, pisao sam mu jučer, on oba puta vidio poruke i ništa. I prije toga još barem nekoliko puta.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
FM III piše:Vidim ja koliko ste obojca zainteresovani za školu kada visite ovde na forumu