Moj kvarisa :)
- Jozza
- Poruka: 2093
- Član foruma od: sreda, 27. mar. 2013. u 23:55h
Re: Moj kvarisa :)
Blatobrane možeš ofarbati u boju auta. Bolje to nego vrata u boji zarđalih tufni. Ili neku foliju da lepiš, mada mislim da farba pukne i ispod folije ako je kamen lepo spuca. Ili "tufnanje" kod farbara ili bLjatobrani.
Poznaćeš me i po mraku, po felnama i šestaku
- Dalmatinac
- Poruka: 1257
- Član foruma od: subota, 27. jul 2013. u 13:55h
- Kontakt:
Mondisa osvetlao obraz iako je BMW brzi, kroz krivine nema nikakve sanse
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- Jozza
BMW brži? Auuu... Vidi se da nisi bio kod Bokija.
- Dalmatinac
- Kontakt:
Mora biti na pravcu kad ima minimalno 160 ks a ima i jaca verzija koja ima oko 175ks
A plus kod mene 4 odrasle osobe + pun gepek.. Koja god da je verzija, ili lik na pravcu nije jako przio ili stvarno nije velika razlika. Ovo je iseceno, snimak je inace mnogo duzi ganjali smo se kroz pola Dalmacije. U principu sam isao sam celim putem po ogranicenjima i molio Boga da naidje neko samo da ide ispred zbog murije. A ovaj se nalozio poceo da cepa a ja samo za njim
Ogranicenja nisu bas realno stavljena, prava stvar za muriju. Ogranicenje 50 zbog krivine a pogledam na sat idemo 130... 

- popovicvl
- Poruka: 5650
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Bas je osvetlao.
- Dalmatinac
- Kontakt:
- Dalmatinac
- Kontakt:
- dejan_mitrovic_93
- Poruka: 190
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2015. u 23:54h
Auuu brate....znaci sigurno jedan od ljepsih automobila u SRB 100%....ja bas i ne volim cistu sivu boju....ali oblik i upakovanot, stvarno svaka cast
Nego reci mi gdje si nabavljao prednji branik od prvog redizajna, ja bi na svom da mijenjam i da li odgovara novija na staru sasiju (tj kolika je muka montaza novog ) ?

Nego reci mi gdje si nabavljao prednji branik od prvog redizajna, ja bi na svom da mijenjam i da li odgovara novija na staru sasiju (tj kolika je muka montaza novog ) ?
Zivot je jedan, a Mondeo 2.0 !
MonDEJO.
MonDEJO.
- Dalmatinac
- Kontakt:
Hvala hvala 
Prednji branik sam nabavio od gospodina sa foruma pod nickom "vucki". Ovde su njegovi delovi koje prodaje:
https://www.kupujemprodajem.com/132580- ... oglasi.htm
Branik je od ST220 zapravo nije redizajn, vec sam video da je razlika kod redizajna ta sto ima hrom lajsnu, hrom oko maglenki i kod maglenki one 2 hrom trakice, tako da sam kupio 2 vrste hrom trake i sredio to da izgleda kao na slici
Da bi skinuo branik treba samo dobar alat, i pomocnik. Moras skinuti tockove, podkrila da bi dosao do srafova.

Prednji branik sam nabavio od gospodina sa foruma pod nickom "vucki". Ovde su njegovi delovi koje prodaje:
https://www.kupujemprodajem.com/132580- ... oglasi.htm
Branik je od ST220 zapravo nije redizajn, vec sam video da je razlika kod redizajna ta sto ima hrom lajsnu, hrom oko maglenki i kod maglenki one 2 hrom trakice, tako da sam kupio 2 vrste hrom trake i sredio to da izgleda kao na slici

Da bi skinuo branik treba samo dobar alat, i pomocnik. Moras skinuti tockove, podkrila da bi dosao do srafova.

- milan_gt
- Poruka: 11706
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
ajoj pazi boje branika 

- dejan_mitrovic_93
To je taman jedno podne da se potrosi
Mislio sam na ovu masku, ne na ST
Planirao sam neke radove ne ljeto (jul-avgust) kad budem slobodan sad sam okupiran fakultetom
Pa izmedju toga planiram i da stavim novi prednji branik, i konacno radio da promijenim, trenutno imam kenwood ali hocu da kupim neki )sa kamerom, navigacijom,TV, i tako nesto mocnije, poput ovoga http://www.amazon.com/Ouku-Double-DIN-P ... double+din, kontao sam da ofarbam lajsne branika i ako bude para da popravim vrata sto su mi na parkingu udarili....
Nema trenutno te maske
ali naci ce se....koliko je tebe kostala tvoja maska sa maglenkama ? (ne od ST nego ona od 2003-2005)

Mislio sam na ovu masku, ne na ST

Planirao sam neke radove ne ljeto (jul-avgust) kad budem slobodan sad sam okupiran fakultetom

Pa izmedju toga planiram i da stavim novi prednji branik, i konacno radio da promijenim, trenutno imam kenwood ali hocu da kupim neki )sa kamerom, navigacijom,TV, i tako nesto mocnije, poput ovoga http://www.amazon.com/Ouku-Double-DIN-P ... double+din, kontao sam da ofarbam lajsne branika i ako bude para da popravim vrata sto su mi na parkingu udarili....
Nema trenutno te maske

MonDEJO.
MonDEJO.
- Dalmatinac
- Kontakt:
Nemam pojma, to mi je bilo kad sam ga kupio.
Sto se tice tog hifi uredjaja, to ti je u principu bacanje para jer je nisko i moras skrenuti pogled dole da bi bilo sta video. Bolje ti je namesti tablet ovako kao ja, savrseno mesto (ako ne koristis onu ventilaciju u sredini). Gledas kud vozis, a to sto se desava na tabletu ti je u vidnom polju i treba ti milisekunda da pogledas... Cak i ako gledas u tablet, put ti je u vidnom polju i komotno mozes da reagujes. Milina za autoput kojim se inace smaram.

A tablet vide svi putnici tako da, je lokacija winwin. Ako je tablet pun, nema ni nikakvih kablova ni nista. Povezujem ga na radio putem Bluetootha koji ide na aux radija.

Vidi se cak i iz gepeka
Prvo sam i ja pokusao dole da stavim tablet, medjutim samo unistio jednu konzolu i jedan tablet, eno mi ga jos u toj konzoli stoji, ne mogu s njim nista.

Sto se tice tog hifi uredjaja, to ti je u principu bacanje para jer je nisko i moras skrenuti pogled dole da bi bilo sta video. Bolje ti je namesti tablet ovako kao ja, savrseno mesto (ako ne koristis onu ventilaciju u sredini). Gledas kud vozis, a to sto se desava na tabletu ti je u vidnom polju i treba ti milisekunda da pogledas... Cak i ako gledas u tablet, put ti je u vidnom polju i komotno mozes da reagujes. Milina za autoput kojim se inace smaram.

A tablet vide svi putnici tako da, je lokacija winwin. Ako je tablet pun, nema ni nikakvih kablova ni nista. Povezujem ga na radio putem Bluetootha koji ide na aux radija.

Vidi se cak i iz gepeka

Prvo sam i ja pokusao dole da stavim tablet, medjutim samo unistio jednu konzolu i jedan tablet, eno mi ga jos u toj konzoli stoji, ne mogu s njim nista.

- dejan_mitrovic_93
Znam, razmisljao sam o tome, ali to bih cisto zbog estetike da uradim, inace navigaciju drzim na telefonu, postavim drzac iznad ventilacije i milina...
Ove godine sam planirao mozda da prevozim ljude na daleke relacije sa mondisom, pa mi ne bi stimalo da ubacujem tablet na ventilaciju jer onda zadnji dio auta ostaje bez klime
staces kad vozimo lađe

Ove godine sam planirao mozda da prevozim ljude na daleke relacije sa mondisom, pa mi ne bi stimalo da ubacujem tablet na ventilaciju jer onda zadnji dio auta ostaje bez klime

MonDEJO.
MonDEJO.
- Dalmatinac
- Kontakt:
Ja svakako ne stavljam nikad da mi duva u oci, jer me posle klime pocnu peci. Stavim da mi duva u soferku i u noge, a na taj nacin hladi i nazad jer ispod prednjih sedista ima izlaz za ventilaciju (koliko sam video) uglavnom nikad se niko ne zali nazad da je vruce 

- dejan_mitrovic_93
Nisam znao to za sjedista, iskreno nisam primjetio, imam samo kablove od podizaca i grijaca, a ventilaciju nisam vidio....al sta znam, auto je ogromno a nazad samo pepeljara xD onda ga namjestima da duva u pravcu naslona i tako se oni nazad hlade
Al vidjecu jos sta cu, imam neke ideje na umu, samo da se oparim i nadjem malo vremena
bice svega novog 

Al vidjecu jos sta cu, imam neke ideje na umu, samo da se oparim i nadjem malo vremena

MonDEJO.
MonDEJO.
- Dalmatinac
- Kontakt:
- Jozza
Ferodo Premier, i nema greške, tj. nema bolje.
-
- Poruka: 2037
- Član foruma od: nedelja, 14. feb. 2010. u 19:46h
Brembo ako mozes da nadjes orginalne su vrh vrhova, samo bojim se da je to u nasim krajevima skoro pa nemoguca misija.
"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten." - Benjamin Franklin
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
- Dalmatinac
- Kontakt:
Ne mogu da nadjem nista zvao sam 5 prodavnica, najbolje sto ima je ferodo obican 3500 rsd. Gde da nadjem te premier? Brembo sumnjam da je original kod nas...
- milan_gt
- Poruka: 11706
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
sto neces ATE ceramic?
- Dalmatinac
- Kontakt:
Kontam da ce neko sledeci predloziti bosch 
Nema nista u ovoj selendri