lako je otvoriti far, grejes industrijskim fenom i lagano nabijes neki veci ( siri ) srafciger i lagano

nemam nikakvih problema sa grejanjem fara.. cak se dosta puta iznenadom koliko zagreje vise duga svetla
pa ako bez projektora far rasipa svetlo onda je logicno da i temperatura bude rasporedjena po celom faru, a ako projektor usmeri snop svetlosti u jednu tacku, onda mi trebalo i toplotu isto... pa me interesuje da li providna plastika na faru promeni boju posle nekog vremena... ako se uopste razumemomilan_gt piše:pa da, aj mi kazi?
u smislu grejanja fara..
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
ssf01 piše:komplikujes![]()
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Kao sto rekoh projektor rasporedjuje svetlost u mnogo siru "tacku" nego halogeni far, sijalica je u svom posebnom metalnom kucistu projektora koji odbija svetlost i usmerava je ka socivu, to ti jos govori da je sijalica iza sociva tako da je daleko od poklopca fara do koga prakticno ne dolazi nikakva toplota, apsolutno nemas razloga da se opterecujes time..Shomy_ksh piše:pa ako bez projektora far rasipa svetlo onda je logicno da i temperatura bude rasporedjena po celom faru, a ako projektor usmeri snop svetlosti u jednu tacku, onda mi trebalo i toplotu isto... pa me interesuje da li providna plastika na faru promeni boju posle nekog vremena... ako se uopste razumemo
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()