Vidim, vremena se menjaju sveopstom najezdom dizelasa

Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Sto rece milan, sve i da izgleda ruzno, ljustenje boje na pragovima je jos ruznije.Deckonja piše:Kad sam bio mladjan momak ja, zavesice su stajale samo na bapskim vozilima![]()
Ili...nisam vise tako mlad da se setam bez dugih gaca u ove ladne danembole piše:Sto rece milan, sve i da izgleda ruzno, ljustenje boje na pragovima je jos ruznije.Deckonja piše:Kad sam bio mladjan momak ja, zavesice su stajale samo na bapskim vozilima![]()
A recimo meni na Mk2, sa fabrickim izgleda lepse nego bez njih.
Pored toga, kad imas karavan ili hatch mnoooogo manje zamazuje zednje staklo.
Nekima vise trebaju dok su mladji, oce da nazebe.Deckonja piše:Ili...nisam vise tako mlad da se setam bez dugih gaca u ove ladne dane![]()
kad ga budem prodao/menjao mondea cedu sam obecao farove a tebi cu pragove..m1kac piše:suma sumarum, nema za mk4
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Ghia. Imao ja na mom... a opet sam retko viđao na drugima.Zelj@ piše:Ti pragovi sa prohrom tablom su na svim MK3 e sad ne znam dali samo na Ghia ili na baš svim.!?!