i šalice na muldama prepravljene da se može nagib štelat...

idem preko 2 bara sigurno...max 2.4 a to bi trebalo bit dosta za 500+ksdule0911 piše:Ma da, bas su sitnice![]()
![]()
![]()
Koji pritisak turbine planiras da postignes na kraju, ili ce biti po pricnipu - koliko moze da izdrzi
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
je to su ti klipovi...ECU je trebao bit pectel ali mislim da budem kupio Vems na kraju...ing Gabat veli da bez TC-a nebum mogao krenut a da ga idem posebno kupovat baš se ne isplati...bossko77 piše:Tek sad videh novosti...
Ma nista to ne valja..kakva je to kineska turbina..hehe, jel su to oni klipovi sto su stojali na radnom stolu ?
A koji ce Ecu da bude na kolima ?
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf