Ali ja bas hocu da sve bude original. To sa novijim menjacem jeste jeftinije, ali posto je ovaj njegov dobar, onda neka ga tu gde jeste, ali hocu da zamenim neke najosnovnije delove, tj potrosne.
Kad vec pisem, da ubacim i koju sliku.
Prednji rst branik, koji je siri od xr-ovog, vidi se razlika na slikama, mereno u predelu farova.

Nabavljene i Carello 640 spot lights, koje ce kasnije da idu na peskarenje i ponovno niklovanje. I jos dosta nekih sitnica i delova koje su sad manje bitni.
Neki delovi koji bi uskoro trebali da idu na peskarenje, zajedno sa trapovima i jos doste nekih drugih delova. Trapove skidam tek kad napravim prevrtac skoljke, ili bar nesto pomocu cega cu moci da pomeram skoljku i da cackam oko nje.
Menjacu i levu polustranicu, jer je ova puna gita. Nju sam naso u dobrom stanju, ali nikako da odem da je odsecem.
I sad ono oko cega se jos nisam odlucio, da li da radim ili ne (dobodosli bi mi i vasi saveti raditi to ili ne)... Zamena desnog kraka sasije, naravno, bez secenja, vec da se ovaj raspuntuje i stavi drugi. Ovaj moj je malo losiji na nekim mestima. Menjao bi se u ovom formatu.
Kazu da ford truli. Evo kakav je posle 10god provedenih u travi (2004-2014).