Ford Mondeo mk4 (2.0 TDCi 136) by Stefan
- Rih
- Poruka: 294
- Član foruma od: nedelja, 6. nov. 2011. u 10:35h
Re: Ford Mondeo mk4 (2.0 TDCi 136) by Stefan
Ja rešio na Fokusu karavanu, ulazila kroz vrata gepeka, na boku.
Koristio neku epoksi-gumu, nisam siguran da se baš ovako zove, uglavnom: mala tuba, providna, unutra crna i siva masa, košta ranga 500-600-700din, kupio je u običnoj gvožđari.
Odlomiš po deo tog crnog i sivog, izmešaš ih rukom i zalepiš.
Uzasno smrdi. Al radi posao...
Koristio neku epoksi-gumu, nisam siguran da se baš ovako zove, uglavnom: mala tuba, providna, unutra crna i siva masa, košta ranga 500-600-700din, kupio je u običnoj gvožđari.
Odlomiš po deo tog crnog i sivog, izmešaš ih rukom i zalepiš.
Uzasno smrdi. Al radi posao...
- Stefan_93
- Poruka: 1745
- Član foruma od: petak, 15. apr. 2016. u 23:15h
Testiracu sad za vikend, skinucu sve plastike (obloge unutar gepeka) i da vidim odakle dolazi. Zanimljivo je da ima samo po coskovima, po sredini tepiha je suvo sve, i rezervni tocak dole sa dizalicom je takodje suv.
Usput da pitam, da li ,,ovalni" Sony radio ima blutut i integrisani mikrofon? Da mogu da koristim za pozive dok vozim i tome slicno.|
Konkretno ovaj model: 0d 2008 je krenuo sa ugradnjom u Fordove modele.

Usput da pitam, da li ,,ovalni" Sony radio ima blutut i integrisani mikrofon? Da mogu da koristim za pozive dok vozim i tome slicno.|
Konkretno ovaj model: 0d 2008 je krenuo sa ugradnjom u Fordove modele.

- sarabo
-

- Poruka: 2282
- Član foruma od: utorak, 6. jun 2017. u 13:16h
Za Sony mislim da zavisi od uređaja, ubacio sam ja takav Sony u bivšeg C maxa, ali nije imao bt
Što se vode tiče možda se negde provlači ispod branika pa unutra ide. Imao sam taj slučaj na focusu mk1
Poslato sa REA-NX9 pomoću Tapatoka
Što se vode tiče možda se negde provlači ispod branika pa unutra ide. Imao sam taj slučaj na focusu mk1
Poslato sa REA-NX9 pomoću Tapatoka
Fiesta 1.8 d ( 1997 )
Focus MK1 1.8 tdci 74 KW ( 2002 )
Focus MK2 1.6 tdci 80 KW ( 2005 )
C max MK1 FL 1.6 tdci 66 KW ( 2008 )
Focus MK4 1,5 tdci 88 KW ( 2022 )
Focus MK1 1.8 tdci 74 KW ( 2002 )
Focus MK2 1.6 tdci 80 KW ( 2005 )
C max MK1 FL 1.6 tdci 66 KW ( 2008 )
Focus MK4 1,5 tdci 88 KW ( 2022 )
- Stefan_93
- Poruka: 1745
- Član foruma od: petak, 15. apr. 2016. u 23:15h
Gledao sam na YT sad, postoji Bluetooth modul iza ladice.
Sve zavisi i od paketa opreme koju auto poseduje. U Mondea je bio identican radio kao sa slike ali je skinut i stavljena je aftermarket multimedija, koju gotovo i da ne koristim.
Znam samo da je Sonijev zvuk mnogo bolji nego kod standardnih multimedija, pa sam zato mislio da vratim taj Sony radio i bar da mogu da se povezem na telefon i to je sve.
Sve zavisi i od paketa opreme koju auto poseduje. U Mondea je bio identican radio kao sa slike ali je skinut i stavljena je aftermarket multimedija, koju gotovo i da ne koristim.
Znam samo da je Sonijev zvuk mnogo bolji nego kod standardnih multimedija, pa sam zato mislio da vratim taj Sony radio i bar da mogu da se povezem na telefon i to je sve.
- macaneli
- VIP
- Poruka: 10024
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Moras videti sta pise na modulu.Ako i slucajno nemas kupi polovno i ubaci.Imas samo sa bluetooth-om i imas i sa bluetooth-om i usb-om modul
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)