Pozdrav Fordasi evo mog novog starog forda koji mislim da zasluzuje da se spasi od propadanja.Sasvim slucajno sam naleteo na oglas i ucinilo mi se zanimljivo da ga uzmem i sredim.Prica ide ovako.Neka zena iz Rume je bila vlasnik zapoceli su nazovi restauraciju i njen majstor je preminuo i sve je stalo.Navodno je uradjena generalna motora,sklopljen i ubacen ali nije sve zavrseno,kompletirano,uglavnom sitnice nedostaju.Motor trenutno ne pali,ceo je predihtovan,suv,zuto ulje u njemu,nova vodena pumpa,nova ac pumpa,nova kapa,ruka,svecice,Uz njega je dobijen pun gepek novih delova,novi diskovi i dobosi plocice,pqaknovi,ramena,spone itd.Odozdo je zasticen i nema trunke korozije nigde.Nekada je imao plin koji je izbacen.Nedostaje akumulator (kupljen nov nedavno ) i auspuh samo ima pocetak cevi.Takodje karburator je neki naravno Zastavin sa medju plocom usrafljen.Ostalo je sve originalno i novo ili kao novo,farovi i stopke odlicni,enterijer prljav ali nije pohaban,jedino tabla popucala,na kojoj stoji 27 hiljada pa koliko je presao pitaj boga.Auto je trenutno kod majstora da ga upali pa onda idemo dalje sa sredjivanjem i ugradnjom ostalih novih delova.Medjutim ne pali i dalje

,vergla lepo ali nece da sastavi.Navodno problem struja koja je jako slaba,u medjuvremenu zamenjene platine i kondenzator i dalje nista

,sad majstor kaze ne valja razvodnik paljenja i to je trenutno stalo dok ne nadjem da proba drugi. Kaze da je jos bolje staviti elektronsko paljenje,sta vi mislite i od kog modela uzeti? Tqkodje koji drugi karburqator staviti,koji je uopste isao tu fabricki?
AKO BILO KO IMA SAVET DEO NEKA POMAZE DA STO PRE UPALIMO FORDA I VOZNJA!