Fiesta mk2 xr2
- dule0911
-

- Poruka: 13665
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Re: Fiesta mk2 xr2
Zato sto sam je letos vozio 0km i sad isto toliko. Bacam pare u bunar na registraciju.
Pride sad nisam stigao da resim problem sa svetlima, pa nisam ni mogao da produzim registraciju, pogotovo ne po ovom vremenu.
Sent from my CPH2747 using Tapatalk
Pride sad nisam stigao da resim problem sa svetlima, pa nisam ni mogao da produzim registraciju, pogotovo ne po ovom vremenu.
Fiesta!!
- Stefan148
-

- Poruka: 2561
- Član foruma od: sreda, 22. okt. 2008. u 12:02h
- Kontakt:
- Nedeljkovic
- Poruka: 4749
- Član foruma od: sreda, 27. apr. 2016. u 22:34h
Koliko znam imaš mesec dana fore da okasniš a da ne moraš da vraćaš tablice
Послато са 22081212UG помоћу Тапатока
Послато са 22081212UG помоћу Тапатока
Ford Mondeo Mk4 1.8TDCi (2012 - 2020)
Ford Focus Mk2.5 1.6TDCi (2018 - ...)
Ford Focus Mk2.5 1.6TDCi (2018 - ...)
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9989
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
60 dana
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- dule0911
-

- Poruka: 13665
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Da, 60 dana, problem je sto nisam fizicki tu bar narednih 180 dana
Tako da mi nije preostalo nista drugo nego unapred da odjavim.
Inace ne znam kako MUP po tom pitanju goni po novom, dal se pravi prijava tek pri vracanju starih tablica, posto znam za slucajeve da nisu godinama odjavili, i to od kako su ta nova pravila za 60 dana, nista im nije stizalo. Predpostavljam da ce biti iznenadjenje kad budu sledeci put hteli da registruju auto tj odjave stare tablice.
Inace ne znam kako MUP po tom pitanju goni po novom, dal se pravi prijava tek pri vracanju starih tablica, posto znam za slucajeve da nisu godinama odjavili, i to od kako su ta nova pravila za 60 dana, nista im nije stizalo. Predpostavljam da ce biti iznenadjenje kad budu sledeci put hteli da registruju auto tj odjave stare tablice.
Fiesta!!
- dax92
-

- Poruka: 7706
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
MUP goni po principu zavisi koliko imas srece i kako te zapadne.
Imali su pre par godina akciju kad je zafalilo love u budzetu pa su odmah slali prijave za prekrsaje. Saznao na tezi nacin, 12000 din kazna, a znam neke kojima bas godinama stoje neodjavljena vozila bez produzenje registracije i nikom nista.
Rok je 60 dana i to bas 60... Ja sam izgubio tablice na STu jer sam otisao 61. dan registrovati posto sam pogresno brojao dane.
naravno, nisu dali, nisam mogao registrovati sa starim tablicama.
Imali su pre par godina akciju kad je zafalilo love u budzetu pa su odmah slali prijave za prekrsaje. Saznao na tezi nacin, 12000 din kazna, a znam neke kojima bas godinama stoje neodjavljena vozila bez produzenje registracije i nikom nista.
Rok je 60 dana i to bas 60... Ja sam izgubio tablice na STu jer sam otisao 61. dan registrovati posto sam pogresno brojao dane.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- mbole
- Poruka: 15218
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
5 godina.. zastarelo
apsolutno.
Bukvalno ti ne mogu nista sto nisi odjavio tablice.
Pitao zeninog sestrica, sudiju. Kaze.. pravi se blesav, ako ti ikada ista stigne, samo se pozovi na zastarelost
Bukvalno ti ne mogu nista sto nisi odjavio tablice.
Pitao zeninog sestrica, sudiju. Kaze.. pravi se blesav, ako ti ikada ista stigne, samo se pozovi na zastarelost
Fućko 
Djak pesak
Mondeo, Mk2, naftarica
Orion, Mk2, naftarica
Djak pesak
Mondeo, Mk2, naftarica
Orion, Mk2, naftarica