Vecina Vas je komentarisala sva desavanja vezana za moj Mondeo.
Od pisanja nista nemam, ali cu samo napisati nesto vezano za remont dizni koje sam radio jer hocu da to podelim sa Vama zlu ne trebalo nekome da slucajno radi remont Simensovih dizni.
Remont je radjen u servisu Ristovic na Umci. Vecini je verovatno poznat taj dizel servis.
Na autu je uradjeno sve pisao sam vec.
Mondeo pali to stoji ali nije to to. Izgleda da remont nije uradjen kako treba na diznama. Ujutru upali ali danas na 12c stepeni je verglao kao mutav.
Upalio iz treceg puta, ali nema veze nije to ni bitno.
Bitno je to da kad sam dosao u dizel servis da sam gotovo iskuliran na primedbu da su dizne mozda lose i da treba da se skidaju i detaljno provere (uz napomenu da sam radio generalnu motora)
Receno mi je da dodjem u utorak, dosao sam i lepo vracen sa pricom da dodjem u ponedeljak sledeci jer je guzva u servisu i da ce videti sta mogu da urade. Vidim da ce ovo biti igranka idi mi dodji mi i da ne gajim velika ocekivanja.
Hocu da Vam kazem da ako bas ne morate ne posecujete ovaj servis. Videcu sta ce biti ishod svega ovoga.
Necu Vas daviti samo sam hteo da to podelim sa Vama. Mozda bolje polovne dizne nego los remont Simens dizni koje su najgore od svih koje postoje.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk