Eto moje srece, sta da kazem kad je posle prvih par kilometara kvacilo pocelo da mi trubi pri promeni na manji stepen prenosa. U prevodu - zamajac. Baksuz se nijedan jedini put nije cuo u probnom obilasku. Ali dok sam zavrsio proceduru oko registracije, seo i konacno uzeo da ga provozam kako treba nije ni 10 minuta voznje proslo i zasvirao je. Cuje se doduse povremeno, jednom u 10 saltanja brzina recimo (od cega 90% slucajeva iz 3. u 2.). Cujem da je i simptom da se trese pri malim obrtajima, e sad, to ne bih mogao da kazem jer ne znam kako treba da se ponasa u "idealnim" uslovima ali cini mi se da se definitivno pomalo strese kad padne oko 1500 i ispod toga. U medjuvremenu se cuo sa majstorom i odmah mi rekao zamajac, nisam morao nista dalje da mu objasnjavam niti dovozim auto. U principu, s obziorom na stanje auta i cenu, bio sam spreman na taj rizik (dovoljno sam se raspitao i zaplasio zamajcem) ali da me odmah doceka, sa svojih 130 000 (po stanju auta i onome sto je vidjeno na kanalu i dijagnostici kmtraza je prava), to me je bas razocaralo.
Na stranu to sto mi sleduje zamena (narednih mesec dana), sve ostalo je da kucnem u drvo kako treba. Auto je azdaja, svaki put kad se pogazi gas lepi me u sediste, reaguje u sekundi, ma ne znam kako bih opisao ponasanje na otvorenom. Predjoh sad za vikend nekih 500 km otvorenog, rupama obogacenog, domaceg asfalta, samo je klizio, upio svaku rupu ko od sale. Na autoputu ga istestiram u 6. i do 190 km/h je otisao za par sekundi bez po muke, buka u kabini nikakva, nisam nagurao ni 2800 obrtaja, ostalo mi jos u papuci da zgazim ali sam olabavio, dovoljno video

Klima uz to regularno ukljucena. Malo je reci da jedva cekam da sednem u njega ponovo!
Slike lepim danas/sutra (spolja mi je propalo pranje zbog ove kise, vec je blatnjav, ali gancovani eneterijer stize).