Pozdrav svima, evo me posle skoro godinu dana. 'Ajde da nastavimo i osvežimo ovu temu:
Prezadovoljan sam kako ovaj mali autić ide, i stvarno je neverovatno kakav je sa obzirom na godine. Pojava je svuda gde god se pojavi iako nije pravi RS turbo. Konačno je došao red na one sve želje i trenutno je rastavljen iznutra i spolja. Prednji branik sam uspeo sačuvati i okrpiti ali bez one navlake, treba da ide na farbanje a zadnji sam morao novi ali sa navlakom jer je u baš dobrom stanju. Urađen kompletan karburator i prodisao je, i samo jedan veći problem je bio sa kazaljkom za gorivo koji je rešen promenom plovka. Pod je kompletno zakrpljen i zaštićen bitumenom, ostalo je još nešto oko pragova. Nabavio sam sve od instalacije za električne podizače i centralnu bravu kao i svašta nešto drugo. A sad je u ovom stanju, čeka na red!
Enio piše: ↑sreda, 30. mar. 2022. u 21:23h
Fini projekat,
a sto se tice Mezimice, vidim par promjena, farovi, i koliko vidim nestala je prednja kamera. Napisi malo o njoj isto.
Što se tiče mezimice, stvarno je dobar auto i dosta je prešla. Od kad smo je pokupili u Šapcu imala je problem da vuče u desno, svašta je nešto menjano ni ne sećam se ali smo uspeli da rešimo. Posle toga se pojavila airbag greška za vozačevo sedište, sensor je bio stradao. Farovi su ponovo rađeni 2020-te godine jer su skoro sve diodice za dnevno svetlo crkle predpostavljam od kondenzacije. Moraće ponovo da se rade u bližoj budućnosti zbog istih tih problema
Treba da se zameni staklo od leve maglenke, nekako je uspelo da pukle i da se malo dovede u red boja i lak jer je krenula da izbija ona tačkasta korozija. Prednja kamera je i dalje tu.
Čim budem sve to sredio, kačim još slika! Ovako je stvarno super i uz redovne servise i održavanje nije bilo problema.
Trenutno je na 210 hiljada km, nismo vraćali na originalnu kilometražu nakon kupovine, samo nisam uspeo da nađem koliko je imala dok je nisu vratili.