*FORD KA*
- Stefan148
-
- Poruka: 2433
- Član foruma od: sreda, 22. okt. 2008. u 12:02h
- Kontakt:
Re: *FORD KA*
za nekoga bacena kinta, a za nekoga potrosena bas kako treba... u krajnjoj liniji pita se gazda, a ne mi...

- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
- IvKA
- Poruka: 94
- Član foruma od: utorak, 27. jan. 2009. u 12:14h
dakle....da je covek znao da je ispred njega rupa... ne bi upao....ja ovaj auto planiram da vozim jos naredne dve godine......tako da mi se sve sto sam do sad ulozila isplati...
samo jedno fancy da te pitam...kupis auto das 2800 posle 8 meseci kaze ti limar da ga ne mozes prodati ni za 900e... sta bi ti uradio? A pri tom nemas odmah 2000e da dodas na tih 900e i da kupis drugi..a imas soliciju da ti covek uradi auto sve cakum paukm i da mesecno za auto dajes po 200e..
samo jedno fancy da te pitam...kupis auto das 2800 posle 8 meseci kaze ti limar da ga ne mozes prodati ni za 900e... sta bi ti uradio? A pri tom nemas odmah 2000e da dodas na tih 900e i da kupis drugi..a imas soliciju da ti covek uradi auto sve cakum paukm i da mesecno za auto dajes po 200e..

- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Nema potrebe za daljom polemikom! Svako ima pravo da radi shta hoce sa svojim autom i da ulaze ako hoce 100 ili 10000e

- Laki GSi
- Poruka: 25
- Član foruma od: utorak, 7. jul 2009. u 11:51h
Nevidim potrebu da se objasnjavas gde trosis pare!? :SIvKA piše: samo jedno fancy da te pitam...kupis auto das 2800 posle 8 meseci kaze ti limar da ga ne mozes prodati ni za 900e... sta bi ti uradio? A pri tom nemas odmah 2000e da dodas na tih 900e i da kupis drugi..a imas soliciju da ti covek uradi auto sve cakum paukm i da mesecno za auto dajes po 200e..
Jel ih zaradjujes ili ti drugi daju,neracunajuci mene naravno

Batali se bezpotrebnog izlizavanja dugmica tastature

Inace moj komentar za sve ovo jeste da je sad konacno to postao auto i u mehanickom i u limarskom smislu.Da se ne izrazim da je perfektan

Sve je zamenjeno sta god nije valjalo ,a bilo je dosta toga ,kupljene su neke felne do duse nista spec ali su makar nove i za zimski set bice i vise nego odlicne. Ima radova na njemu jos oko mesec dana i onda do proleca se vise nista nece ceprkati. A kad dodje prolece onda ce i Ka da procveta

Sve u svemu jedan vrlo lep i dobro odradjen posao.
p.s.kao i svaki do sada

- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Eo jedne lepe felnice! lepo bi chuchale na plavu boju, samo shteta shto su 15 :|
http://www.pikec-tuning.com/diskusije/v ... 65&t=12681
http://www.pikec-tuning.com/diskusije/v ... 65&t=12681

- microslav
- Poruka: 59
- Član foruma od: utorak, 25. avg. 2009. u 12:42h
imam i ja predlog za felne i baš lepo čuče na plavu boju, a pošto je to za "ženski" auto izbor je ovaj:

- Laki GSi
@Fiesta
Dobre su ove felne samo ne znam da li ce Ivani da se svide,a ona nije sad tu....E u p.m. stvarno felna deluje lepo,jos nesto razmisljam u crno...
Taj model sam ja jurio za kadeta..200eur uopste nije puno ako felna nije pokrivljena i varena.
Dobre su ove felne samo ne znam da li ce Ivani da se svide,a ona nije sad tu....E u p.m. stvarno felna deluje lepo,jos nesto razmisljam u crno...
Taj model sam ja jurio za kadeta..200eur uopste nije puno ako felna nije pokrivljena i varena.
- peca
- VIP
- Poruka: 2470
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Ne vidim sht joj se ne bi svidele, felnice su extra...
Cucnule bi mu k`o budali shamar, shto bi rekao nash drug Mare
...
Cucnule bi mu k`o budali shamar, shto bi rekao nash drug Mare

milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Meni su prelepe! da sam na vashem mestu ostavio bi ih bele! crna ce ih ugasiti :S (stvar ukusa)
I ta cena se moze josh oobooriti..........
I ta cena se moze josh oobooriti..........

- IvKA
ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiii evo me javljam se iz Nish
videla sam felnice mmmmmmmmm dopadaju mi se!!!
Samo da su ok, da nisu krive, a crne ne bi bile lose,, mislim da se ofarba u crno... jos 15-ice...skroz ok
@microslav
nadam se da se salis.. pa nisam bas toliko zensko hahahahahahaha

Samo da su ok, da nisu krive, a crne ne bi bile lose,, mislim da se ofarba u crno... jos 15-ice...skroz ok
@microslav
nadam se da se salis.. pa nisam bas toliko zensko hahahahahahaha

- Laki GSi
Tri felne krive ko tambure,jedna u EXTRA stanju ako je to za utehu,mislim na tu jednu
Zvao sam ga ,cena kao 160eur + ispravljanje 100eur+peskiranje 50eur+ farbanje 100eur...ma ides u qrac. Za te pare kupim nove. Ne bitno,nove su vec kupljene (mislim na 13-ice) i to ce za zimu da bude set,a na prolece idemo na nesto drugo.

Zvao sam ga ,cena kao 160eur + ispravljanje 100eur+peskiranje 50eur+ farbanje 100eur...ma ides u qrac. Za te pare kupim nove. Ne bitno,nove su vec kupljene (mislim na 13-ice) i to ce za zimu da bude set,a na prolece idemo na nesto drugo.
- IvKA
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
samo napred sa radovima 

Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- IvKA
delovale.. dobro si rekao
.. nekad slika ne moze da kaze vise od reci
@ace1
hvala na podrsci
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evo da se ja javim sa nekim informacijama o mojim kolima posle duzeg vremena....
samo cu vam reci da je proslo 4 meseca od kako mi je auto kod majstora...i tako se nerviram... u stvari nervirala sam se..
sada auto prebacujem kod drugog limara .. znate onda koliko je sati.. :S

@ace1
hvala na podrsci
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evo da se ja javim sa nekim informacijama o mojim kolima posle duzeg vremena....
samo cu vam reci da je proslo 4 meseca od kako mi je auto kod majstora...i tako se nerviram... u stvari nervirala sam se..
sada auto prebacujem kod drugog limara .. znate onda koliko je sati.. :S

- peca
- VIP
- Poruka: 2470
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
@IvKA:
Eh ti majstori...
Kad krenu da odugovlače dođe ti da se kaješ što u opšte išta radiš na autu...
Još kada menjaš majstore da bi jedna stvar bila odrađena kako treba...
Skroz te razumem...
Šta je sada bio problem???
Eh ti majstori...
Kad krenu da odugovlače dođe ti da se kaješ što u opšte išta radiš na autu...
Još kada menjaš majstore da bi jedna stvar bila odrađena kako treba...
Skroz te razumem...
Šta je sada bio problem???
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8419
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
A ja se baš pitam ovih dana ima li kakvih vjesti od Kakanom.
E baš šteta za te radove. :-(

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni