Registrovao sam se na forum pre nekih 2 godine, kada sam bio u potrazi za fokusom MK2. Medjutim, tada ipak uzeh megana 3, kojie je fino služio ovaj period
Dve godine kasnije, došlo vreme za forda... Posle poduže potrage, i listanja oglasa nonstop u potrazi za dobrim Focusom MK3 u standardnoj hatch verziji, preko poznanika mi izletela opcija da kupim sedana. Kako mi se auto svideo na prvi pogled, a i prošao je pregled majstora, nisam propustio priliku, kupljena je sedan verzija...
Auto kupljen nov u Srbiji 2012e, korišćen kao službeni do pre nekoliko meseci. Prešao 165k, održavan u grandu u garanciji, a i posle u OK servisu. Dizel 1.6, verzija od 115KS. Boja ne baš najsrecnija, ali da kažemo da je zahvalna za održavanje

Oprema zadovoljavajuća, svi podizaci, naslon za ruke, multimedija na volanu, automatski brisaci i farovi... Od stvari koje nedostaju, a voleo bih da su tu, na prvom mestu je tempomat. Takodje i parking senzori, mada ću njih verovatno ugraditi.
Za sada urađen mali servis u RSD Fordu, veliki za 20 hiljada. Kvačilo, menjač odlični, trap dobar. Dizne ne baš sjajne, ali za sada mogu da prođu..
Prvi utisci u vožnji posle nepunih 1000km, baš sam zadovoljan autom. Prostran, udoban, precizan, lepo se ponaša na putu, dobra zvucna izolacija.. . Nadam se da ću i u budućnosti biti zadovoljan

Sent from my SM-G950F using Tapatalk