pozdrav drugari, malo samo da se javim da skinem prasinu sa teme...
Fiesta se sprema pa i jedan skup konacno da poseti...
radilo se svasta, resio sam da radim komplet motor jer ce ostati kod nas nadam se dugi niz godina:) ( ps motor uradjen sad je kao cigrica)
nabavio sam crvene i plave sportske opruge ali posle pola godine voznje sam ipak vratio na fabriku, stigli su sad i distanci pa ce lepo ovaj tocak od rs izgledati...saljem slike naknadno
promenjeni su amortizeri..
Jurio sam godinu dana da nadjem recaro fabricka sedista( nasao radaovao se kao malo dete ahah) sad se srednjuje vozacevo jer ih je prethodni vlasnik akao za sve pare ali dobro...ubaceni su elektr pozidzaci stakala( koje je neko izbacio iz moje ne znam zasto ali sad je vraceno kako je i trebalo da bude)..
zadnja stakla sam nabavio leptir ali pacijent koji mi ih je prodao nije spakovao kedere a drugaciji su od mojih prozora koji su fiksni tako da ako neko zna gde bih to mogao da nabavim big thums up
nebo je prljavo pa se razmiljamo da ga ofarbamo i soferka treba da se zameni mislim to je to za sad...

slikacu je cim stigne u garazu..e da i maglenku sam jurio skoro pola godine i nadjem ceo branik ( koji je naravno pukao) ali iskoristim maglenku tako da je sad to sve kako treba
i jos nesto ...kad su mi majstori vracali motor kapiram da su se naslonili na branik i blago je napukao na sredini tako da sam tu malo izgoreo jer cu naci taj branik fazon nikad a da ga repariram je smor?
i haubu trazim novu mislim da moja nije orig od xr2..eto malo se raspisah:0