Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

USS Mondeo

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
Zaključana
lukijano

 
Poruka: 767
Član foruma od: četvrtak, 17. jan. 2013. u 15:55h

Re: USS Mondeo

Poruka od lukijano » utorak, 30. sep. 2014. u 20:52h

Pa jel sad dobro vuče... mislim jel se sve ostalo stabilizovalo... ovo ubacivanje u brzine, itd...

popovicvl
Poruka: 5658
Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h

Poruka od popovicvl » utorak, 30. sep. 2014. u 20:53h

Vidjao sam u monogim oglasima aute koji su cakum pakum ~100 000 km, zweimassenschwungrad geändert. Ja bih bio malo precizniji oko intervala zamene zamajca, od 50 000 do 500 000 km.

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » utorak, 30. sep. 2014. u 21:52h

Upravo tako... Deo čiji vek trajanja direktno zavisi od vozača, baš kao i recimo lamela.

Sent from Sony Xperia M2
Slika

FiestaBG87

 
Poruka: 5869
Član foruma od: nedelja, 13. okt. 2013. u 20:25h

Poruka od FiestaBG87 » utorak, 30. sep. 2014. u 22:10h

mondeo 2009 ( prvi u srbiji ) 2.0 136 ks automatik ja ga zadnju put video sa kilometrazom od 470000 voznja vecinom otvoren put nemacka i tako to, kaze da nije nista menjao samo redovan i veliki servis a drugar je na 406 menjao plivajuci an 330 000 i mogo je jos nego se drug raspao, sve zavisi od noge i stila voznje

jelchica
Poruka: 613
Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h

Poruka od jelchica » utorak, 30. sep. 2014. u 22:16h

Ma na TalkFordu se javljao neki lik taksista koji je menjao zamajac 2-3 puta, a daj bože da je sastavio 120.000. :lele:

lukijano piše:Pa jel sad dobro vuče... mislim jel se sve ostalo stabilizovalo... ovo ubacivanje u brzine, itd...
Vukao je on dobro i pre, recimo dečko nije ništa primetio oko vuče. (Sve se to brzo izdešavalo, tj. čim smo primetili da trese otišli smo u servis, posle 3 dana je zamajac promenjen, tako da i nismo imali neki uzorak).
Da, sad vuče kao šašav (kao pre) (blamirala sam audije i oktavije danas uz bubanj potok - i to ono, usporim pa ubrzam u šestoj, ma prima gas kao formula), a menjač ide kao kroz puter :)
Lale piše:Sad ti je bar rešen problem koji se uvek isčekuje kad se kupi polovan Mondeo, a najgora solucija je da ti se to desi kad si na nekom daljem putovanju. :'(
Ćuti.. Bili smo letos u Italiji, pa u Crnoj Gori. CG đene-đene, ali da se desilo u Italiji.. :eek:

Inače, računali smo na jači trošak (relativno uskoro) posle kupovine, s obzirom na kilometražu, tako da se nismo prenerazili (iako je zabolelo :'( ). Jbg, kad nemam pare za nov, zaista se ni potajno ne nadam da će da me uk*nja, tj. da ću od troškova imati samo gorivo i registraciju. Zamajac je potrošna roba, a model auta sam izabrala svesna vrlina i mana.

..................(a ustvari odoh da plačem :'( :'( )

maksimus69
Poruka: 77
Član foruma od: petak, 15. mar. 2013. u 14:37h

Poruka od maksimus69 » sreda, 1. okt. 2014. u 07:22h

Pa da te utešim i ja sam skoro menjao plivajući, korpu i lamelu i to na 190 000. Kilometraži ne verujem jer sam malo zvirnuo u uvozne papire placa kad sam ga kupovao i video razliku od 30 000 što mislim da je realno stanje. Menjao sam najvise zbog toga što mi je auto trzao kao sto sam napisao ranije i zato sto se čulo brujanje prilikom pritiskanja kvačila. Sad kad vidim da to nije baš moralo odmah da se uradi nije mi svejedno. Ali je svakako doprinelo kvalitetu vožnje. :) A mesec dana ranije dao sam rodjenoj sestri koja živi u inostranstvu dao vozi punta kojeg tagodje imam i ona spalila lamelu! :'( I tu korpa ,druk ležaj,viljuska i normalno lamela. Ali seka bila ok (kao što jeste uvek) pa platila deo troškova pravdajući se da slabije vozi auto sa manuelnim menjačem. :) Sve u svemu to je cena vožnje polovnih auta zavidne kilometraže.

jelchica
Poruka: 613
Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h

Poruka od jelchica » četvrtak, 3. mar. 2016. u 14:53h

Da obrišemo malo prašinu sa teme i načnemo foto-zimnicu...
Slika

lukijano

 
Poruka: 767
Član foruma od: četvrtak, 17. jan. 2013. u 15:55h

Poruka od lukijano » četvrtak, 3. mar. 2016. u 20:30h

Liči na grčki krajolik... thumbsuph

YOmax
Poruka: 647
Član foruma od: petak, 14. nov. 2014. u 13:39h

Poruka od YOmax » četvrtak, 3. mar. 2016. u 23:00h

Agio Oros, pogled sa spica Sitonije...jel da? :)

mbole
Poruka: 14974
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » petak, 4. mar. 2016. u 03:17h

Kako se namestili oblaci, kod da purnja dim iz vulkana :)
Djak pesak :)

Zaključana

Povratak na „Automobili članova“