Focus 1.4 LPG
-
- Poruka: 3
- Član foruma od: četvrtak, 4. okt. 2012. u 22:46h
Focus 1.4 LPG
Pozdrav,
predstavljam Vam mog ljubimca,
Focus mk2,5 2011. godiste.
Presao 20000 km. Nezadovoljan cijenama na pumpama, odlucih na oko 13000 km da ugradim plinsku instalaciju. U BIH ovlasteni servis ne ugradjuje isti, tako da sam nakon nakon nekog vremena skupio hrabrost (i novac) i odlucio da ipak i pored gubljenja garancije ugradim plin. Raspitao sam se dobro i odlucio se za Monaco u Bijeljini, prevalio prilican put (ja sam iz BL) i tamo ugradio plin. Sistem je Lovato, dobio sam tri godine garancije. Ja prezadovoljan...
Auto je bilo tromo i prije plina, tako da neku dodatnu tromost ne osjetim. Sa 39 litara plina, koliko staje u bocu (umjesto rez. tocka), predjem oko 450-500 km.
Sto se samog auta tice, za sada nikakvih problema, dva servisa uradjena.... Na drugom, osim ulja i filtera ulja, zamijenjen i filter zraka... Iako zbog gubitka garancije vise ne moram ni ici u ovlasteni servis eto ipak sam odlucio da se drzim njih, pa vidjecu do kada...
Uskoro ubacujem slike... Pozdrav
predstavljam Vam mog ljubimca,
Focus mk2,5 2011. godiste.
Presao 20000 km. Nezadovoljan cijenama na pumpama, odlucih na oko 13000 km da ugradim plinsku instalaciju. U BIH ovlasteni servis ne ugradjuje isti, tako da sam nakon nakon nekog vremena skupio hrabrost (i novac) i odlucio da ipak i pored gubljenja garancije ugradim plin. Raspitao sam se dobro i odlucio se za Monaco u Bijeljini, prevalio prilican put (ja sam iz BL) i tamo ugradio plin. Sistem je Lovato, dobio sam tri godine garancije. Ja prezadovoljan...
Auto je bilo tromo i prije plina, tako da neku dodatnu tromost ne osjetim. Sa 39 litara plina, koliko staje u bocu (umjesto rez. tocka), predjem oko 450-500 km.
Sto se samog auta tice, za sada nikakvih problema, dva servisa uradjena.... Na drugom, osim ulja i filtera ulja, zamijenjen i filter zraka... Iako zbog gubitka garancije vise ne moram ni ici u ovlasteni servis eto ipak sam odlucio da se drzim njih, pa vidjecu do kada...
Uskoro ubacujem slike... Pozdrav
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
Re: Focus 1.4 LPG
slike auta? 

Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
-
- Poruka: 3
- Član foruma od: četvrtak, 4. okt. 2012. u 22:46h
Utisci nakon 85.000 km - Odlični!
Od redovnog održavanja do sada promjenio svjećice na 50.000 i ostalo servisi redovni.
Jedan kvar - špula kompresora klime, 120e zamjena.
Na plin ide odlicno, već sam na njega prešao oko 70.000 km.
Od redovnog održavanja do sada promjenio svjećice na 50.000 i ostalo servisi redovni.
Jedan kvar - špula kompresora klime, 120e zamjena.
Na plin ide odlicno, već sam na njega prešao oko 70.000 km.
- nikola_focus
- Poruka: 1492
- Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 11:58h
Ali ga jos nisi slikao 

Ford Focus Mk1.5 1.8 TDCi Ghia
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8307
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
FCS Team piše:Predstavljanje automobila nije obavezno radi učestvovanja na forumu, ali mnogi članovi svejedno koriste mogućnost da pokažu drugima svog Ford ljubimca, otvaranjem nove teme u podforumu "Automobili članova" (http://www.fordclubserbia.org/forum/viewforum.php?f=6).
Fotografije su obavezni deo predstavljanja automobila
Ako odaberete da predstavite svoj automobil, obavezno je da fotografije koje postavite budu autentične, tj. da prikazuju vozilo čiji ste vi vlasnik. Nema svrhe postavljati generičke fotografije prikupljene sa Interneta, pošto već znamo kako izgledaju serijski modeli. Ono što može da bude zanimljivo drugim korisnicima foruma je konkretan automobil i konkretna iskustva koja ste stekli tokom eksploatacije. a ne slike iz kataloga ili sa tuđih web stranica.
Predstavljanje automobila bez fotografija... nije predstavljanje
Niko neće da vam "ukrade mesto" za predstavljanje, niti će vam bilo ko uzeti za zlo ako svoju temu otvorite tek onda kad napravite fotografije svog automobila. Potrudite se da predstavljanje liči na nešto, jer u suprotnom samo gubite vreme (kako svoje, tako i drugih članova foruma).
Takođe, poštedite nas "kićenja tuđim perjem", predstavljajući slike retkih automobila sa stranih web sajtova kao svoje; osim nezrelosti takvog postupka, takve stvari veoma brzo izađu na videlo i za sobom povlače trajnu zabranu pristupa forumu.
Ako niste sigurni kako da postavite fotografiju u poruku, možete da pogledate ovu temu: http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... p?f=4&t=33
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp