Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Novi ljubimac FORD MONDEO MK3

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2786
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Re: Novi ljubimac FORD MONDEO MK3

Poruka od Lale » ponedeljak, 19. okt. 2015. u 20:49h

Baš je dobar, a enterijer kao iz radnje. thumbsuph
Slika Slika

pancerFF
Poruka: 1076
Član foruma od: utorak, 14. avg. 2012. u 14:38h

Poruka od pancerFF » ponedeljak, 19. okt. 2015. u 22:05h

Ja sam medju prvima rekao da je autic bombona. Oprema, izgled, ocuvanost. A rekao sam da ga je predstavio zbog prodaje, jer se ovde obicno jave ljudi koji zele da sa ostalima podele iskustva, a ne "dobar dan, ovo je moj Ford, super je, 4000e!, pa mi nema logike, ali dobro. :P Nista zlonamerno, tvoj auto, tvoja volja sta ces sa njim. thumbsuph
Ford Focus MK1.5, 1.8 TDCi - 74kW, 2003.

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » ponedeljak, 19. okt. 2015. u 22:43h

Sve je to za ljude, a ako neko ponudi pravu cenu, da vidim tog ko ne bi prodao auto; pogotovo što, budimo realni, nije neki posebno redak model ni specijalno izdanje, bez obzira na to što je u izuzetnom stanju... plus, ima više logike to uraditi u startu, nego pući još XYZ evra na gorivo, gume, servise, gubitak vrednosti sa vremenom i slično, pa onda tražiti neku matematiku.

Na kraju balade, za razliku od mnogih drugih, čovek nije ostavio oglas na forumu niti je ovde pomenuo da ga prodaje, neka ga. Uživajte dok još ima automobila kao što je njegov da se vidi kako bi to trebalo da izgleda, pošto su standardi poprilično srozani i ovakav primerak ne dolazi tako često. thumbsuph
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

marioZR
Poruka: 6
Član foruma od: petak, 2. okt. 2015. u 15:58h
Kontakt:

Poruka od marioZR » ponedeljak, 19. okt. 2015. u 22:50h

Ponavljam da zelim da ga se resim ne bi stavio tu cenu,ima sam i golfa 4 u perfektom stanju 3 godine pa nisam stavio na vw club ili a prodavao sam je.Ali mislim da nema vise smisla o tome pricati :D Auto je inace uzivo jos lepsi,a felne su OZ TITANIUM 17,i jako mu lepo stoje :D Hvala Bojane na razumevanju,to i ja kazem ako neko poudi pravu cenu zasto ga ne prodati,a za pare koje sam platio,i koliko me je izasao necu ga prodati.Zato sam rekao da sam odusevljen i prezadovoljan :D
Razumem i ja vas,ali i vi mene,ko da je potrebno ovde da ga reklamiram,svi dobro znaju sta su polovni automobili i moj auto....tako da svaki kom je suvisan :D
Ja ovde nisam ni pisao da ga prodajem,samo samo ga predstavio kao ljubimca, i za mene je ovo iskreno masina :D naspram passata b5.5 i bm3 koje sam gledao...pogotovo sa opremom sto ne mogu ni da mu primirisu...
Hvala vam jos jednom na iskrenim komentarima :D
Edit: ne piši post za postom u kratkom vremenskom intervalu već za to koristi opciju urediFM III

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“