posto sam se lepo predstavio, evo da predstavim i moju pomalo neobicnu Fiestu koja je eto spretnim sticajem okolnosti u mom vlasništvu od pre mesec dana.
najpre evo mesta gde spava odnosno provodi dobar deo dana u veselom druzenju sa komsijskim automobilom (askona odlazi za neki dan a na njeno mesto dolazi saxo) u zajednickoj garazi sa dosta prostora

a ovako izgleda ispred garaze (obratite paznju na plastican spojlercic na krovu - nista narocito, da ali iz ovog ugla)

kako nisam bio previse odusevljen spoljnim izgledom, izgled unutrasnjosti me je odusevio te sam prelomio...

a ispod trecih vrata i haube se krije bas nista i nista narocito

pa opet ono sto mi se dopalo, unutrasnjost

pa nesto malo za zabavu (blaupunkt je poklon od zeta, ja njemu sestru pre 15 god. on meni Nürnberg sada, mislim da sam bolje prosao)

i najzad taj famozni krov koji unosi zabunu i zbog kojeg se zove Calypso(na zalost neispravan je i zalepljen je silikonom, no o tome cemo kasnije...)

jos jednom spolja

a kad padne mrak

to bi bilo to za sada. za sve sto me muci znam koga cu pitati, a ja cu se truditi da sve eventualne modifikacije propratim recima i slikom, nekom ce valjda biti od pomoci.
ako vas interesuje koliko me je Calypso kostao, recite, rado cu nabrojati stavke troskovnika