Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Moj Mondeo 1.8 2002

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
Odgovori
Bendza83
Poruka: 3
Član foruma od: nedelja, 22. apr. 2012. u 23:02h

Moj Mondeo 1.8 2002

Poruka od Bendza83 » nedelja, 22. apr. 2012. u 23:14h

Pozdra nov sam clan ovde,i drago mi je da sam u porodici Ford :)
Imao sam pre Ford Fiestu 2003 godiste Ghia oprema,bio sam prezadovoljan i sad posle dosta menjanja resio sam da se smirim bas sa ovim
Zeleo bi da me neko ko je iskusan uputi na sta da pazim
Inace ford je 2002 godiste vozio ga je deda neki koji je umro i auto je 5 godina stajao u garazi,menjane su mu plocice i lamela jer je bila zapekla od stajanja.I uradjen servis sad samo vozim,razmisljam i da ugradim plin neki dobar,pa saveti da li je preporucljivo raditi na ovaj motor ili ne
Hvala unapred svakom Fordovcu i buducem kolegi :)
Slika
Slika
Slika
Poslednja izmena: Bendza83, na dan petak, 4. maj 2012. u 03:56h. Ukupno izmenjeno 5 puta.

Boza
Poruka: 19
Član foruma od: utorak, 27. dec. 2011. u 22:29h

Re: Moj Mondeo 1.8 2002

Poruka od Boza » sreda, 25. apr. 2012. u 01:17h

Ja imam mondea 1.8 koji je isto 2002. Vozi se na plin od 2006god i nikakvih problema nema. Nikad ne vozim u visokim obrtajima na plin. Povremeno provozam na benzin autoputem i to je to. Imam i kapalicu za ulje (flash lube) ali mnogi kazu da to nije potrebno. Potrosnja mi je od 9-9,5l plina s tim sto vozim barem 80% na otvorenom putu (radim u drugom gradu pa putujem kolima).
Iz mog licnog iskustva - ugradi plin i uzivaj.

PS: Sad ce mnogi da ti kazu kako je plin glupost a plin na fordu jos veca glupost.
PS2: Odlicno ti izgleda mondeo. Ih da imam takve felne... :)

Bendza83
Poruka: 3
Član foruma od: nedelja, 22. apr. 2012. u 23:02h

Re: Moj Mondeo 1.8 2002

Poruka od Bendza83 » sreda, 25. apr. 2012. u 03:38h

Hvala na komentaru znaci mi neko ko ima slucnu situaciju kao ja,bas se dvoumim tek sam ga uzeo pa ne znam koliko tacno jos trosi danas sam mu uradio mali servis,i resio sam da nabacim neki plin ako uspem da nadjem za 400-450e dobar.
Sto se tice felni i ja sam presrecan sto ih imam,moj prvi auto na kojem sam dobio ovakve felne :)

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“