moj autic 4x4
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Re: moj autic 4x4
Spojler je unakazio auto. A i auspuh je preteran i ne stoji mu.
Efektnije bi bilo da su branici u boji automobila.
I, ne znam da li se samo meni čini, al auto mi deluje nekako visoko i kao da felne nisu pravog offseta pa su točkovi izbačeni.
Efektnije bi bilo da su branici u boji automobila.
I, ne znam da li se samo meni čini, al auto mi deluje nekako visoko i kao da felne nisu pravog offseta pa su točkovi izbačeni.
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- Neša
- VIP
- Poruka: 5053
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Skidaj onaj spojler! Nagrubio je auto! Ono bi moglo mozda za hecbek ali za neki drugi auto...
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
-
- Poruka: 46
- Član foruma od: nedelja, 17. maj 2009. u 19:45h
Svako ima svoj ukus.Auto je podignut,ali zato sa njim idem gde hocu i nema zaglavljivanja.Radovi na njemu su u toku,branici ce i biti u boji auta.
- fancy
- Kontakt:
OK, ako je ideja da auto bude terenac onda je jasno zašto je podignut. Samo onda spojler tu nema šta da traži... osim kao polica za meso i začine kad se pravi roštilj u prirodi 

-
Nemes ti pojma o zivotu.Da li pratis reli trke?Automobili su im podignuti i svi imaju velike spojlere.Jeste da nasi automobili njihovima nisu ni priblizni ali svako se pruza po svojim mogucnostima.
- van
- VIP
- Poruka: 9043
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Obrati paznju na izrazavanje.
Imas 4 posta , i ne poznajes ljude da bi mogao da budes toliko blizak sa njima i pocnes recenicu sa " NEMAS TI POJMA O ZIVOTU ! "
Ovo ti je zvanicno upozorenje
Imas 4 posta , i ne poznajes ljude da bi mogao da budes toliko blizak sa njima i pocnes recenicu sa " NEMAS TI POJMA O ZIVOTU ! "
Ovo ti je zvanicno upozorenje
-
Da li ja imao dva ili dvesta posta nije u redu da da tako prica o mojim kolima,neko meso,vesalice.Koja je to fora?Nisam se uvredio ali smatram da to nije u redu.
- van
- VIP
- Poruka: 9043
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Ima veze da li imaj 2 ili 200 postova . Jel posto 200 postova vec poznajes ljude ( mozda i uzivo ) i slobodnije mozes da kumuniciras sa ljudima koje poznajes .Posle 2 posta to ne mozes .
Drugo , covek ti nije uvredio auto , jel auto nije zivo bice , vec je na duhovit nacin izrazio svoje shvatanje estetike , bez namere da tebe uvredi ili ismeje .
Do sada nije bili problema oko komunikacije na forumu , nemoj ti da budes prvi .
Ovo shvati sve kao savet , i uzivaj na forumu .
Drugo , covek ti nije uvredio auto , jel auto nije zivo bice , vec je na duhovit nacin izrazio svoje shvatanje estetike , bez namere da tebe uvredi ili ismeje .
Do sada nije bili problema oko komunikacije na forumu , nemoj ti da budes prvi .
Ovo shvati sve kao savet , i uzivaj na forumu .
-
Nisam ni ja mislio nista lose.Uzgred,hvala na savetu.
- Stefan148
-
- Poruka: 2460
- Član foruma od: sreda, 22. okt. 2008. u 12:02h
- Kontakt:
i meni se cini visoka, mozda zbog polozaja u kom je fotkana. a spojler - no comment.

-
Spojler nije ispao kako sam ja zamislio,i meni nije nesto posebno,ali sad je gotovo.Promenicu ga,mislim da stavim njegov original.Reci mi da nije tvoj cosworth kupljen u Vrscu?
- Stefan148
-
- Kontakt:
- fancy
- Kontakt:
A, pa onda je moja greška što nisam odmah uočio auto za reli trke. Verovatno zato što nije imao gomilu šarenih nalepnica i broj na sebi kao svidarkony piše:Nemes ti pojma o zivotu.Da li pratis reli trke?Automobili su im podignuti i svi imaju velike spojlere.

- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Ajd polako smirite strasti...
Prvo pozdrav za kolegu Sierristu...
Sierra ti je kako mi se na slikama čini u vrlo dobrom stanju... vidim da je zadnja serija 92',93' godište.
Ovde možeš da dobiješ samo dobronamerne savete i samo možemo da te navedemo na pravi pravac sredjivanja auta... jer ovde se ceni kulturno sredjivanje... ništa napadno.
Spojler je totalni višak... to je bilo atraktivno 2004. godine kad je vladala Fast and Furious manija što većih spojlera i nakaradnog budženja.
Felnice su ok... visina je fabrička... čini se visoko zbog pozicije stajanja.
Da li ti još uvek radi 4x4 pogon ili si ga eliminisao ?
E da... još jedan savet... izbaci pečurku i vrati fabrički filter i kućište... ništa ne dobijaš sa tom pečurkom,naprotiv ta pečurka ti usisava vruć vazduh motora.
I svidja mi se što auto nema plin... ili sam pogrešio ?
Prvo pozdrav za kolegu Sierristu...
Sierra ti je kako mi se na slikama čini u vrlo dobrom stanju... vidim da je zadnja serija 92',93' godište.
Ovde možeš da dobiješ samo dobronamerne savete i samo možemo da te navedemo na pravi pravac sredjivanja auta... jer ovde se ceni kulturno sredjivanje... ništa napadno.
Spojler je totalni višak... to je bilo atraktivno 2004. godine kad je vladala Fast and Furious manija što većih spojlera i nakaradnog budženja.
Felnice su ok... visina je fabrička... čini se visoko zbog pozicije stajanja.
Da li ti još uvek radi 4x4 pogon ili si ga eliminisao ?
E da... još jedan savet... izbaci pečurku i vrati fabrički filter i kućište... ništa ne dobijaš sa tom pečurkom,naprotiv ta pečurka ti usisava vruć vazduh motora.
I svidja mi se što auto nema plin... ili sam pogrešio ?

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
-
Hvala na savetima.Planiram da vratim fabricki filter,spojler cu verovatno skinuti i staviti fabricki.Plin ni u ludilu ne bih stavio.Godiste je 91 i ima predjenih 101300km.Hocu da spustim glavu za 1mm i da poliram kanale.Koliko je to pametno?4x4 pogon jos uvek radi i nemam nameru da ga izbacim jer ekstra stvar.Zimus gde sam ja prosao,prosle su dve lade nive i jedan nissan patrol.Nije hvalisanje,ali me je odusevio 4x4,ipak zelja mi je da imam cosworth,to je pravi auto.
- Markedjani
- Predsednik kluba
Super... drago mi je što ćeš da središ te detalje.
Što se tiče glave... svako turpijanje ne može da škodi... samo treba to prepustiti onom ko zna šta radi
Svima nama je želja da imamo Coswortha... jednog dana
Mada vidim da je ova tvoja Sierra Ghia... i da ima lepu opremu.
Što se tiče glave... svako turpijanje ne može da škodi... samo treba to prepustiti onom ko zna šta radi

Svima nama je želja da imamo Coswortha... jednog dana

Mada vidim da je ova tvoja Sierra Ghia... i da ima lepu opremu.

-
Sve osim koze.Ima 120ks a mehanicar mi je rekao da bi sa turpijanjem i poliranjem dobio od 20 do 60ks.Sad koliko mu je za verovati.
- Markedjani
- Predsednik kluba
Vrlo ambiciozna prognoza... te cifre se dobijaju eventualno ugradnjom neke turbine.
Turpijanjem atmosferca ne dobija se puno... to su cifre od 5-10ks... sve preko toga su priče za malu decu.
Možda je pametnije pokušati čipovanje... ili nabavka Superchips-a.
Turpijanjem atmosferca ne dobija se puno... to su cifre od 5-10ks... sve preko toga su priče za malu decu.
Možda je pametnije pokušati čipovanje... ili nabavka Superchips-a.

-
Gde ja to mogu da nadjem,tj turbinu?Ko to ugradjuje?Molim za savet,jer u Vrscu slabo ima majstora za takve stvari.Cist dokaz o konjima i turpijanju 

- Markedjani
- Predsednik kluba
Pa turbinu kao turbinu je najlakše naći... ali ima 654235254239099 detalja koji trebaju da se odrade da bi turbina na atmosfercu radila... a i ja iskreno ne znam nikog ko to može da odradi.
A i verovatno da ima neko ko to radi... mislim da bi te cela operacija izašla ko tri tvoje Sierre.
Pametnije je kupiti gotov proizvod... iliti Sierru Cosworth
A i verovatno da ima neko ko to radi... mislim da bi te cela operacija izašla ko tri tvoje Sierre.
Pametnije je kupiti gotov proizvod... iliti Sierru Cosworth

- Scorpio 696
- Poruka: 1379
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h
Lepa sierra.
Nikako ne spustaj glavu (na raznim forumima / literaturi dohc ni pod razno cak se i ravna ako bas mora)
Ostale sitnice dolaze u obzir.
Moze turbina, bregaste, uparivanje kanala usis/izduv (ovo zadnje samo daje bolji odaziv na gas).
Uglavnom moze turbina ali u Serbiji jako tesko izvodljivo ali ne i nemoguce.

Ovo je naj bezbolnije treba ti torx & turpija

Nikako ne spustaj glavu (na raznim forumima / literaturi dohc ni pod razno cak se i ravna ako bas mora)
Ostale sitnice dolaze u obzir.
Moze turbina, bregaste, uparivanje kanala usis/izduv (ovo zadnje samo daje bolji odaziv na gas).
Uglavnom moze turbina ali u Serbiji jako tesko izvodljivo ali ne i nemoguce.

Ovo je naj bezbolnije treba ti torx & turpija

- Stefan148
-
- Kontakt:
ostavi twinky-a kakav je i ne diraj, twinky je zakon xexexexexex
pretvoriti twinky-a u turbo twinky-a nije preterano tesko, ali u ovoj zemlji, kao i sve, jeste tesko.
evo, na primer, kako to izgleda kada se upusti u posao

pretvoriti twinky-a u turbo twinky-a nije preterano tesko, ali u ovoj zemlji, kao i sve, jeste tesko.
evo, na primer, kako to izgleda kada se upusti u posao

-
Mozda malo glupo pitanje,a zasto twinky? :DNov sam u ovome,pa dok se ne uklopim u shemu.
Hvala SCORPIO 696
Hvala SCORPIO 696

- Stefan148
-
- Kontakt: