Digitalna servisna knjiga
Moderator: ace1
-
- Poruka: 14
- Član foruma od: subota, 13. avg. 2016. u 23:34h
Digitalna servisna knjiga
Pozdrav fordaši,
Da li znate kako pristupiti digitalnoj servisnoj knjizi? Kupio sam Ford Mondeo MK5 2017 godište, dobio sam sve papire osim servisne knjige, a dobio sam informaciju da je digitalna?
Da li uopšte ima smisla zvato centralu Forda?
Hvala, lijep pozdrav.
Da li znate kako pristupiti digitalnoj servisnoj knjizi? Kupio sam Ford Mondeo MK5 2017 godište, dobio sam sve papire osim servisne knjige, a dobio sam informaciju da je digitalna?
Da li uopšte ima smisla zvato centralu Forda?
Hvala, lijep pozdrav.
-
- Poruka: 2093
- Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
- Kontakt:
-
- Poruka: 14
- Član foruma od: subota, 13. avg. 2016. u 23:34h
Re: Digitalna servisna knjiga
Mogu li dobiti upustva kako da se logujem?
-
- Poruka: 2093
- Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
- Kontakt:
Odes u ovlasceni servis i trazis da ti iscitaju istoriju, mislim da drugacije ne mozes dobiti informacije
-
- Poruka: 2037
- Član foruma od: nedelja, 14. feb. 2010. u 19:46h
Mozes dobiti servisnu istoriju i bez servisa. Instaliraj Ford pass aplikaciju, registruj se i unesi VIN svog auta. U toj aplikaciji imas dio koji se odnosi na servisnu istoriju i onda ti aplikacija izlista istu za to auto. Naravno podaci postoje samo ako je servis radjen u ovlascenim servisima.
"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten." - Benjamin Franklin
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."